RASTA U SUZAMA ZBOG ĆERKE TARE! Javno se slomio: Anđele moj najlepši... (GALERIJA)

Autor:

Zabava

03.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper čestitao ćerki rođendan emotivnim rečima!

RASTA U SUZAMA ZBOG ĆERKE TARE! Javno se slomio: Anđele moj najlepši... (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Tara Đurić, ćerka repera Stefana Đurića Raste i pevačice Ane Nikolić, danas proslavlja svoj sedmi rođendan. Ovo je posebno emotivan dan za Rastu, koji se oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram. Rasta je podelio Tarin snimak na društvenoj mreži Instagram, gde se videlo kako uživa na moru, a potom dopisao sledeće reči:

- Anđele moj najlepši, nek ti je najsrećniji do sada. Volim te - napisao je Rasta, te dodao emotikon sa suzama u očima i roze srce koje sija.

Podsećanja radi, Tara je rođena na današnji dan 2017. sedme godine. Ana Nikolić se tada porodila carskim rezom, a Tara je u GAK Narodni front dobila najvišu ocenu. Pevačica nije imala nikakve specijalna zahteve, pisali su mediji.

Rasta je prošle godine govorio o odnosu sa ćerkom.

- Nisam je mnogo razmazio, korektan sam jako prema njoj. Nikada se nisam prodrao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje. Taj neki moj uticaj kod nje je veliki. To je nešto što neće moći da se otkloni kod nje i naučio sam da imam samo ljubav u odnosu sa njom, da tako gradim taj odnos - ispričao je reper prošle godine.

Republika

Foto: Instagram.com

Rasta sa ćerkom Tarom

Tada ga je mala Tara podržala na nastupu.

- Prošla je, niste je videli. Neko sam ko ne voli da je predstavlja publici. Ako bude bio momenat da kaže da želi da se bavi javnim poslom, ja ću biti prvi koji će je podržati da to radi. treba da budemo pametni i da ona sama odluči šta želi da bude. Ja uvek kažem, ona možda sutra bude vajar ili slikar, i kaže: “Bože koji ste vi seljaci”- rekao je tada Rasta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading