RASTA ZBOG ANE OSTAVIO MLAĐU DEVOJKU: Reperov ljubavni život oduvek je bio buran, ali poznata pevačica je očito po njega FATALNA (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićka mu je rodila ćerku Taru, a bivša velika ljubav Stefana Đurića je danas majka dvoje dece.

RASTA ZBOG ANE OSTAVIO MLAĐU DEVOJKU: Reperov ljubavni život oduvek je bio buran, ali poznata pevačica je očito po njega FATALNA (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/nstagram.com/stefanrasta

Reper Stefan Đurić Rasta (34), poznat po burnim ljubavnim vezama, nakon razvoda od pevačice Ane Nikolić (45), s kojom je dobio ćerku Taru, započeo je romansu sa 12 godina mlađom Marijom Balaban.

Međutim, o njegovom ljubavnom životu pre Ane i posle nje se ne zna mnogo u javnosti, ali poznato je da je pre Nikolićke voleo meleskinju Vidu Savić (40).


Naime, reper Stefan Đurić Rasta bio je godinama u vezi s ovom lepoticom.

 

Njihova ljubav počela je na snimanju spota za pesmu "Kavasaki". Spekulisalo se da ju je ostavio kada je upoznao Anu Nikolić, dok su radili na njenom albumu. Iako su bili skladan par i duboko zaljubljeni, Rasta je prekinuo vezu sa Vidom nakon upoznavanja sa Anom.


Vida Savić, čije je poreklo sa očeve strane iz Afrike, dok joj je majka iz Srbije, danas ima 40 godina, živi u Zemunu i majka je dvoje dece.

Pored pojavljivanja u Rastinim spotovima, Vida je bila čest gost po beogradskim klubovima.

Republika

Foto: facebook printscreen

Vida Savić danas živi u Zemunu i majka je dvoje dece

Nakon raskida sa Vidom Savić Rasta je započeo romansu sa pevačicom Anom Nikolić.

Njihov brak okončan je razvodom, ali su dobili ćerku Taru. Nakon što se razveo Rasta je započeo vezu sa Marijom Balaban, koja je 12 godina mlađa od njega.

Ova veza privukla je pažnju javnosti zbog značajne razlike u godinama između njih dvoje.

Uprkos burnim ljubavnim vezama, Rasta je ostao značajna figura na domaćoj estradi, ostvarujući uspeh kao reper i producent.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading