PREDIVNE VESTI IZ DOMA Ane Nikolić, fanovi oduševljeni što će ih gledati U ULOZI RODITELJA: "Rale je ODUVEK ŽELEO DA IMA DECU"

Autor:

Zabava

07.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav se uselila pod Goranov i Anin krov!

PREDIVNE VESTI IZ DOMA Ane Nikolić, fanovi oduševljeni što će ih gledati U ULOZI RODITELJA: "Rale je ODUVEK ŽELEO DA IMA DECU"

Foto: Instagram.com

Ana i Rale

Pevačica Ana Nikolić i njen emotivni partner Goran Ratković Rale uživaju u ljubavi i više se i ne kriju od očiju javnosti.

Foto: Instagram.com

Ana i Rale

Mnoge zanima kakav je njihov odnos, što je za domaće medije konačno otkrila pevacičina prijateljica. 

- Rale je želeo da ima decu, to se vidi po načinu ophođenja prema Tari. Ona njega obožava i sjajno se slažu od samog početka. Kao i svakom detetu, bilo joj je čudno što će provoditi vreme sa novom muškom figurom, ali se i Rasta prema tome postavio potpuno prirodno - navela je za domaće medije Anina prijateljica.

- Njih dvoje su jednako izgubljeni u vremenu i prostoru, vole duže da spavaju, uživaju u životu... Tari su najviše posvećeni. Ani je ćerka uvek bila prioritet i to je i njemu stavila do znanja. Dešavalo se i da je Rale odvede u vrtić kada Ana ili Rasta nisu slobodni, i devojčica uživa u druženju sa njim - objasnila je Anina prijateljica, pa dodala:

Foto: printscreen/K1 Televizija, ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Ana i Rasta

- Posle dužeg vremena, porodica i prijatelji odobravaju ovu Aninu vezu, što je dokaz da se njih dvoje dobro slažu i da on dobro utiče na nju. Svi se nadamo da će se pored njega skrasiti jer se sada vidi pomak u njenom raspoloženju. I nove pesme koje je objavila, osmeh na licu, za sve je zaslužan Rale - rekla je ona.

Za iste novine se oglasio i zajednički prijatelj ljubavnog para.

- Mislim da ne postoji osoba kojoj ovaj spoj nije bio čudan, ali vrlo su slični jedno drugom. Malo su umetnički luckasti i mislim da žive u haosu, ali da to takvim ljudima ne predstavlja problem i da će potrajati - rekao je ovaj izvor, pa samouvereno dodao:

- Ana je bila druga osoba dok nije sa njim počela da se zabavlja, verujte, a i on je malo pošašavio. Vole se i nemaju potrebu da to naglašavaju, jer se to vidi. Rale nas je iznenadio kako brine o Tari, Aninoj ćerki. Sada i žive zajedno, pa mnogo vremena provode zajedno. Isti izvor je otkrio i kako se Rastina postavio u novonastaloj situaciji.

- Rasta se nije mešao u Anin izbor, Raleta poznaje i bilo mu je važno samo da ga je Tara prihvatila - rekao je prijatelj za Blic.

Inače, kompozitor Goran Ratković Rale i pevačica Ana Nikolić su decenijama bili dobri prijatelji, a njihova ljubav se rodila tokom rada na Aninom novom albumu. Na početku su svoju vezu skrivali od javnosti, ali Ratković je kasnije otvoreno govorio o njihovom emotivnom odnosu, priznavši da je spreman da njihovu vezu podigne na viši nivo, a fanovi ne kriju zadovoljstvo što je "devojka od čokolade" pronašla svog princa iz bajke, sa kojim uplovljava u mirnu luku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading