NOVA DRAMA RADANOVIĆA U CRNOJ GORI! Slobina Jelena hitno reagovala, pa zapretila OCEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radanovićka se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram!

NOVA DRAMA RADANOVIĆA U CRNOJ GORI! Slobina Jelena hitno reagovala, pa zapretila OCEM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sloba i Jelena

Supruga poznatog pevača Slobodana Radanovića, Jelena Radanović, nedavno je izrazila svoje nezadovoljstvo uslugom u jednom restoranu u Crnoj Gori. Na svom profilu društvenoj mreži Instagram, Jelena je podelila svoje iskustvo, ističući da je bila razočarana kvalitetom usluge koju je dobila u tom restoranu. Očigledno frustrirana situacijom, Jelena je izrazila svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, što je privuklo pažnju javnosti.

- Moj tata dolazi sedmog, pa će da ide redom po restoranima da vas obučava pošto mi 15 dana servirate u svim restoranima paradajz čorbu kao riblju - požalila se ona svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena se požalila na Instagramu

Ovo nije prvi put da je porodica Radanović doživela neprijatnost tokom boravka u Crnoj Gori. Nedavno, Slobodan Radanović je takođe podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, opisujući neugodnu situaciju koju su doživeli dok su boravili na Crnogorskom primorju.

- Upravo smo ovde doživeli ogromnu neprijatnost, jer je dete od 10 godina selo na ležaljku. Zaobići u širokom luku - istakao je Sloba tada.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

I Sloba se nedavno požalio

Njegova objava je privukla pažnju javnosti, ali je ubrzo nakon toga obrisana sa njegovog profila.

Ove nezadovoljstva poznatog para su izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su se oglasili sa svojim komentarima na društvenim mrežama. Očigledno je da situacija nije prošla neprimećeno, te da su Jelena i Sloba Radanović izazvali različite reakcije svojim objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading