SLOBA SKINUO KONCE POSLE OPERACIJE, Jelena se FRAPIRALA! Pevačeva supruga uputila javni apel! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radanovićka se požalila da je suprug uopšte ne sluša!

SLOBA SKINUO KONCE POSLE OPERACIJE, Jelena se FRAPIRALA! Pevačeva supruga uputila javni apel! (FOTO)

Foto: Ata images

Sloba i Jelena

Popularni pevač Sloba Radanović nedavno je po četvrti put polomio ruku, nakon čega je morao da nosi gips, a sredinom prošlog meseca je i operisan. Intervencija je bila hitna, a operacija rutinska, a pevač se već dan nakon zahvata pojavio na jednom događaju, te istakao da povreda nije strašna.

Slobina supruga Jelena Radanović pokazala je kako njegova ruka izgleda nakon operacija. Radanović je skinuo konce, a Jelena je istakla i da pevač ne želi da je sluša, već sve radi na "svoju ruku".

- Opet je namazao jod i sad će da se mota... Neka mu neko objasni da to ne treba kad se skinu konci! - poručila je Jelena Radanović putem Instagram storija.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena pokazala Slobinu ruku

Inače, nedavno je Jelena svoj odnos uporedila sa ljubavlju legendarnig glumaca, Milene Dravić i Dragana Gage Nikolića.

- Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali su se u pauzi snimanja filma, ostali su zajedno ceo život... Sloba i ja oba puta pred njegov nastup... To je dobar znak rekla bih - napisala je Jelena nedavno putem storija na društvenoj mreži Instagram i tada pokrenula lavinu komentara.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena smatra da su sloba i ona kao Milena i Gaga

Podsećanja radi, pevač trenutno boravi u Crnoj Gori sa svojom porodicom, gde nastupa i uživa, a Jelene redovno svoje pratioce obaveštava o njihovim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading