PLANIRA I DETE U ISTOPOLNOJ ZAJEDNICI?! Naša pevačica progovorila o venčanju - "AKO BOG DA, IMAĆU..."!

Autor:

Zabava

02.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno priznanje!

PLANIRA I DETE U ISTOPOLNOJ ZAJEDNICI?! Naša pevačica progovorila o venčanju - "AKO BOG DA, IMAĆU..."!

Foto: Republika

Senidah

Naša pevačica slovenačkog porekla Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senida(h), zakazala je koncert na stadionu Tašmajdan za 30. avgust ove godine, te priznala da je vrlo uzbuđena zbog istog.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dino Merlin

 

Za samo nekoliko godina Senida je postigla nivo uspeha o kome mnogi mogu samo da sanjaju. Njena saradnja sa poznatim regionalnim izvođačem Dinom Merlinom na pesmi 'Dođi' stoji kao dokaz njenog neospornog privlačenja i umetničkog umeća.

Sa mega-hitovima poput ‘Mišići’, ‘Replay’, ‘100%’, ‘Behute’, ‘Fama’, ‘Balkanka’ i ‘Samo uživaj’, Senidah je sakupila milione pregleda na muzičkoj platformi YouTube. Ono što je izdvaja nije samo njen muzički talenat, već i njeno nepokolebljivo prihvatanje individualnosti. Otvoreno je izrazila svoju ljubav prema ljudima i istakla da ne zanemaruje fizički izgled. Uprkos mnogim spekulacijama o njenoj seksualnosti, hrabro se osvrnula na tu temu, navodeći da je otvorena za mogućnost da u budućnosti ima ženu i decu.

Foto: Radio S

Senida

- Ako Bog da imaću ženu i decu. Ja sam srećna žena. Radim ono što volim, svakog dana sam srećna kad ustanem i setim se da se bavim muzikom, da sam ispunjena. Sve ono o čemu sam maštala mi se ostvarilo, skoro sve - rekla je u emisiji "Nešto drugačije".

Senida je u istoj emisiji takođe otkrila je li ikada imala intimni odnos sa ženom.

- Zašto to nekoga zanima? Je li ta devojka gledala prethodnu emisiju gdje sam o tome pričala? Što, možda se od tad nešto promijenilo? Znaš kako... Daj šta daš! Ljubav je ljubav! Ne zanima me... Daj šta daš - rekla je kroz smeh. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tihana

02.08.2024 22:49

Pa to je sad u modi. Bubni nesto, pa da se o tebi prica. Pametan se toga stidi, budala daje na sva zvona.