ZDRAVKO ČOLIĆ PEVAO NA VETRU I KIŠI: Evo zašto je dobro što je POKISAO baš na jučerašnji dan (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narodu postoji verovanje da će onaj kog dohvate kapi kiše na ovaj svetac živeti srećno i dugovečno.

ZDRAVKO ČOLIĆ PEVAO NA VETRU I KIŠI: Evo zašto je dobro što je POKISAO baš na jučerašnji dan (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jedna od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora Zdravko Čolić nastupao je sinoć u  opštini Teslić u Bosni i Hercegovini, gde je pokisao do gole kože.

Naime, Čolin koncert nije protekao baš onako kako su organizatori planirali jer je jak pljusak u jednom momentu prekinuo svirku i rasterao posetioce, dok su se ulicama formirale prave reke od kiše.

Međutim, ni to nije zaustavilo legendarnog pevača, koji je hrabro nastavio sa pevanjem za vernu publiku koja je odlučila da ostane uprkos vremenskim neprilikama.


Na društvenoj mreži Tik Tok pojavio se snimak sa sinoćnjeg koncerta na kojem se vidi koliko su jake padavine bile dok je Čolić izvodio svoj veliki hit "Prava stvar".

@balkan.music.live Zdravko Colic peva po najvecem pljusku u Teslicu #fyp #zdravkocolic #foryoupage #live ♬ original sound - LiveMusic

Ovaj snimak je izazvao lavinu pozitivnih komentara, a mnogi su istakli da je Čola zaista legenda i da će njegove pesme večno ostati hitovi.

Zahvaljujući hrabrosti i predanosti, Zdravko Čolić je još jednom pokazao zašto je jedno od najvećih muzičkih imena sa prostora bivše Jugoslavije.

Svojim nastupom u teškim vremenskim uslovima, osvojio je simpatije publike i pokazao da je pravi profesionalac koji će uvek izaći pred svoju publiku, bez obzira na okolnosti.

S obzirom na to da je juče bilo i crveno slovo jer pravoslavna crkva i vernici obeležavaju Svetog Sisoja, kako naš narod kaže, na taj dan se valja pokisnuti, a pogotovo mladi, kojih uvek ima u velikom broju na Čolinim koncertima.

Republika

Foto: Printskrin/spc.rs

Juče je SPC obeležavala Svetog Sisoja Velikog

U nekim krajevima Srbije sačuvalo se verovanje da je to voda koju Sveti Sisoje Veliki sa neba šalje na njih i da će tako najbolje i najzdravije porasti i deca koja pokisnu.

Stariji kažu da je sveti Sisoje najveći prognitelj svih đavola koji napadaju decu, pa se veruje da na ovaj dan deca mogu ostati napolju i noću, jer svi demoni beže i kriju se.

Narod kaže da će sve što rodi na svetog Sisoja biti srećno i dugovečno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading