BRENA, BOSANAC I JA SMO NAJVEĆE STIPSE! Bojanić objasnio šta se krije iza svetog trojstva "3 B"

Autor:

Zabava

11.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miloš Bojanić opleo po kolegama sa estrade

BRENA, BOSANAC I JA SMO NAJVEĆE STIPSE! Bojanić objasnio šta se krije iza svetog trojstva "3 B"

Foto: ATA Images

Pevač Miloš Bojanić više od pedeset godina je na estradi, a na česte komentare da je stipsa folker se ne vređa, već tvrdi da ih na estradi ima nekoliko, a sad je otkrio da se radi o svetom trojstvu.

Foto: RTV PINK printscreen

 

Naime, Bojanić je otkrio da se zapravo radi o "3 B", pa onda objasnio da se iza tih inicijala, osim njega, kriju njegove kolege Lepa Brena i Dragan Stojković Bosanac.


- Najveće stipse na estradi smo Brena, Bosanac i ja, to je "3 B". Ja volim uvek da okrenem na šalu, pa eto, šta ću. Ne vređam se. Ja sam neko ko je puno radio, puno zaradio, ali isto tako i uložio. Uvek će se naći neko ko će reći ovako ili onako, nisam nikome ništa ukrao, to je bitno - rekao je Bojanić nedavno za bosanske medije. Inače, Miloš ima nekretnine i imanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Miloš je malo proredio nastupe i sada se fokusirao na rentiranje nekretnina. Pored vile u Sremskoj Kamenici, koja se izdaje i na dnevnom nivou, ali i za snimanje spotova, pevač sa suprugom Brankom provodi vreme u Baošićima, u Crnoj Gori, gde ima apartmane, tako i dok aktivno ne radi, lova sama kaplje.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Bojanić je tokom karijere uglavnom imao isti imidž, a nedavno je iznenadio čitavu javnost kada se pojavio u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, gde ga u prvi mah mnogi nisu prepoznali. Naime, folker je u 73. godini života odlučio da prestane da se farba, a kosu je i drastično skratio, što mu je skroz promenilo fizički izgled.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

Dok je jedan deo njegovih fanova oduševljen ovom promenom, drugi se pitaju šta mu se desilo i zbog čega se nakon toliko godina odlučio na ovaj korak.
Bojanić je objasnio da je posredi opklada zbog koje je prestao da se farba i sad je potpuno sed.


- Pa šta da vam kažem, izgubio sam opkladu i morao sam takav da se pojavim u javnosti. Kum i ja smo se nešto kladili i dogovor je bio da ako izgubim, da se u prvoj emisiji u koju gostujem pojavim bez ofarbane kose, što sam i učinio. Opklada je bila mnogo jaka, a ja kao gubitnik u ovoj priči uradio sam ono što se zahtevalo od mene - objasnio je folker.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading