HITNA POMOĆ HITNO REAGOVALA ZBOG CECE RAŽNATOVIĆ: Urgentno prekinut koncert, izbila DRAMA!

Autor:

Zabava

14.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah se obratila obezbeđenju za pomoć!

HITNA POMOĆ HITNO REAGOVALA ZBOG CECE RAŽNATOVIĆ: Urgentno prekinut koncert, izbila DRAMA!

Foto: ATA Images, Wikimedia/Srđan Popović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pokazala je svoju humanu stranu na koncertu na Gradskom trgu u Kuršumliji kada je primetila da se jedna devojka onesvestila u publici. Hitno reagujući, Ceca je zaustavila pevanje i odmah zatražila pomoć obezbeđenja kako bi devojka dobila neophodnu medicinsku pomoć.

Odmah su reagovali i obezbeđenje, prenosi Blic, izveli devojku iz mase i odveli je do kola Hitne pomoći, što je naišlo na odobravanje i divljenje prisutnih.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ceca na koncertu u Kuršumliji

Inače, osim svojih hitova, Ražnatovićka je privukla pažnju i svojim mladalačkim stajlingom tokom koncerta. Obučena u farmerke i top koji je istakao njenu izvajanu figuru, pevačica je pokazala da godine nisu prepreka da izgleda fantastično i da zrači samopouzdanjem. Ova nekonvencionalna odluka u izboru odevne kombinacije izazvala je oduševljenje prisutnih, dok su mnogi ostali u šoku da je Ceca već prešla pedesetu.

Podsećanja radi, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je došla na zakazano suđenje s koleginicom Jelenom Karleušom, koju je tužila zbog izrečenih uvreda. Suđenje je brzo završeno, Jelena Karleuša se nije pojavila na ročištu, a Ceca nije imala komentar po izlasku, prenosi Blic. Ceca je na sud stigla u pratnji advokata, a osmeh nije skidala.

Inače, Karleuša je nedavno nastupala na festivalu Belgrade Music Week, gde je govorila o mlađim kolegama, ali i duetu koji je Ceca snimila sa Mihajlom Veruovićem Vojažom. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading