REPER PODIVLJAO NAKON HAPŠENJA, NAJAVIO JOŠ VEĆI HAOS! Njegovo prvo oglašavanje razbesnelo javnost, najgore tek sledi!

Autor:

Zabava

01.08.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o hapšenju repera!

REPER PODIVLJAO NAKON HAPŠENJA, NAJAVIO JOŠ VEĆI HAOS! Njegovo prvo oglašavanje razbesnelo javnost, najgore tek sledi!

Foto: M.P./ATAImages

Sinoć se dogodio neočekivan obrt u životu repera Adnana Nikšića, poznatijeg kao Sajfer, kada je uhapšen i zadržan u policiji. Ovaj događaj je rezultirao otkazivanjem njegovog nastupa u jednom noćnom klubu, a iz kluba su se oglasili navodeći da je razlog hapšenja "privatni problemi" repera.

Međutim, Sajfer je reagovao na ove navode demantujući da se hapšenje dogodilo u Cazinu, ističući da je reč o "gluposti" i "sramoti" kojoj ne treba pridavati značaj. Putem svog video obrasca, reper je izrazio zahvalnost na brizi svojih fanova i najavio svoj nadolazeći nastup u Budvi, poručujući "Ljubi vas brat. Bez brige."

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Sajfer

 

- Evo Sajfer završio. Ljudi bilo, prošlo. Hvala što ste brinuli. Nema potrebe. Malo temperament i ja kakav jesam. Ništa, uglavnom, nastavljamo dalje i vidimo se sutra u Budvi. Ljubi vas brat. Bez brige. A vi dušmani, nabijem vas na k****. Standarno moje. Ljubi vas brat - rekao je reper u svom video oglašavanju, pa je imao još jednu objavu:

- Evo čitam članke, hapšenje se nije desilo u Cazinu, glupo je ovo nazvati hapšenjem. Sramota ovome pridavati značaja, ono k'o vi mi pišete, fri Sajfa, ja se k'o furam "Pao, ustao, vratio se jači". Je*o gluposti, vidimo se večeras u Budvi - dodao je on i najavio svoj nastup, što je fanove veoma obradovalo.

Ovaj neočekivani obrt u životu poznatog repera izazvao je živu reakciju javnosti, ali Sajfer je odlučan u tome da nastavi dalje i pokaže svoju snagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading