LUKA SILNI IDE PONOVO U ZATVOR! Naš najpoznatiji TikToker se ne smiruje nakon HAPŠENJA, organizovao svoj novi KONCERT!

Autor:

Zabava

01.08.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Luke Obradovića izazvalo totalnu pometnju.

LUKA SILNI IDE PONOVO U ZATVOR! Naš najpoznatiji TikToker se ne smiruje nakon HAPŠENJA, organizovao svoj novi KONCERT!

Foto: Instagram.com, shutterstock, pixabay

Influenser Luka Obradović, poznatiji kao Luka Silni, nedavno je priveden na grčkom ostrvu Zakintos. Ovaj incident izazvao je burne reakcije kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama.

Luka Silni je proveo nekoliko sati u pritvoru nakon što su ga lokalne vlasti privele zbog "sporne" pesme koju je pevao, kako se spekuliše po društvenim mrežama. Nakon izlaska, putem društvenih mreža se oglasio, ističući da će nastaviti da peva istu pesmu, bez obzira na posledice. U pitanju je čuveni hit "Veseli se, srpski rode", a nije poznat tačan razlog hapšenja influensera.

Luka se oglasio putem svog TikTok profila, pa objasnio šta se zapravo dogodilo, a potom najavio svoj novi "koncert" i ponovno hapšenje:

- Ćao ljudi, Zakintos dan broj 9. Evo me sa bratom taksistom, vraćamo se iz policijske stanice, uhapsili su me, odnosno priveli jer sam pevao "Kosove je srce Srbije". Pevaću 15.000 puta ako treba i 15.000 puta me uhapsite. Napravio sam najveći koncert, 50 ljudi je bilo i svi su pevali "Kosovo je srce Srbije", opet ćemo to da radimo i opet ću da idem u stanicu - poručio je Luka putem TikToka.

 

 

Luka Silni je putem društvenih mreža objavio snimak situacije zbog koje je završio u pritvoru, ističući svoju odlučnost da nastavi da peva spornu pesmu uprkos pritiscima i mogućim posledicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading