DESINGERICU BI DA ZABRANE, a Milica Todorović ga IMITIRA! Pevačica šokirala publiku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zvezda Granda" zasmejala svoje fanove do suza!

DESINGERICU BI DA ZABRANE, a Milica Todorović ga IMITIRA! Pevačica šokirala publiku! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica poznat je po skandaloznim nastupima, na kojima "krsti" publiku patikama, pravi im pitu na glavi, a nedavno je digao veliku prašinu nakon koncerta u Crnoj Gori, gde je devojci pljuvao u usta. I pored toga, Desingerica važi za jednog od najpopularnijih izvođača na ovim prostorima, a njegove kolege često uvrste njegove pesme u svoj nastup.

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica je nedavno šokirao sve

Tako je nedavno Milica Todorović odlučila da zapeva njegovu pesmu. Ali to nije sve, Todorovićka je u jednom trenutku pokušala štiklom da dodirne fanovima glavu, kao što to radi Desingerica patikama.

- Kad radim one 18. rođendane, pa ona deca što se pale... E ajmo sad malo da se palimo - rekla je ona pa zaigrala, te pokretima nasmejala publiku.

 

 

Inače, nedavno se oglasila gradonačelnica opštine Budva Jasna Dokić, koja je izrazila nezadovoljstvo i osudila kontroverznog repera.

- Moramo postaviti jasne kriterijume kada su u pitanju događaji koji se održavaju u našem gradu - poručila je potpredsednica opštine Budva. 

Jasna Dokić istakla je i da grad Budva podržava različitosti, ali da neće tolerisati neprimereno ponašanje koje se odigralo tokom nastupa Desingerice.

- Svi smo odgovorni i u obavezi da uradimo koliko god možemo da se suprotstavimo i stanemo na put ovakvim pošastima modernog društva - naglasila je Dokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading