OTKAZAN JOŠ JEDAN NASTUP ACE LUKASA! Pevač zbog lošeg stanja neće nastupati u Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

31.07.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici kluba izdali hitno saopštenje!

OTKAZAN JOŠ JEDAN NASTUP ACE LUKASA! Pevač zbog lošeg stanja neće nastupati u Crnoj Gori!

Foto: ST/Dragan Kadić

Folker Aca Lukas je pre dva dana hitno primljen u Urgentni centar zbog zdravstvenih problema. Nažalost, njegovo stanje se nije poboljšalo, što je dovelo do otkazivanja svih predstojećih nastupa. Jedan od koncertnih datuma, zakazan za danas, 31. jula, u jednom klubu u Crnoj Gori, takođe je otkazan zbog lošeg zdravstvenog stanja pevača.

Otkazivanje koncerta u Crnoj Gori

Organizatori su obavestili javnost o otkazivanju koncerta putem saopštenja koje je objavljeno na njihovoj zvaničnoj stranici. 

- Obaveštavamo Vas da je koncert Ace Lukasa koji je bio zakazan za 31.07.2024. otkazan zbog zdravstvenih razloga izvođača. Odluka o otkazivanju nije donesena olako, ali je prioritet sigurnost i dobrobit pevača - stoji u saopštenju kluba. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Otkazan još jedan nastup Ace Lukasa

Klub je izrazio žaljenje zbog ovog neočekivanog razvoja situacije i zahvalio se svima na razumevanju i podršci.

Trenutno nije poznato koliko će trajati pevačeva pauza, niti kada će moći ponovo da nastupa. Ovo je razočaralo mnoge fanove, ali je istovremeno izazvalo i veliku zabrinutost za zdravstveno stanje popularnog pevača.

Aca Lukas je jedan od najpopularnijih izvođača na domaćoj estradi, poznat po energičnim nastupima i hitovima koji su obeležili njegovu karijeru. Njegovo odsustvo sa scene sigurno će ostaviti veliku prazninu među njegovim vernim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading