SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA PEDOFILA: Podivljao kao ZVER, slošilo mu se kad je ugledao DETE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač zgranut prizorom na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu!

SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA PEDOFILA: Podivljao kao ZVER, slošilo mu se kad je ugledao DETE! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

U petak uveče, Pariz je zasijao u punom sjaju tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Međutim, jedan segment ovog grandioznog događaja izazvao je burne reakcije javnosti. Naime, jedan od najupečatljivijih trenutaka ceremonije bio je prikaz Davinčijeve čuvene "Tajne večere" na jednom od mostova na Seni. Ipak, umesto apostola i Isusa, glavni likovi ove čuvene slike bili su dreg kraljice, trans muškarci i žene. Ova interpretacija izazvala je brojne kontroverze, a jedan od javnih komentara koji je privukao pažnju bio je i onaj od pevača Slobe Radanovića.

Folker je, naime, javno izrazio svoje nezadovoljstvo ovim segmentom ceremonije putem svog profila na Instagramu. On je objavio fotografiju prikaza "Tajne večere" uz oštre reči osude, ističući da je ova interpretacija oskrnavila originalno delo, a zatim i spomenuo da se na ovaj način dogodila i "normalizacija pedofilije". Njegova reakcija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula raspravu o umetnosti, slobodi izražavanja i granicama ukusa.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović se oglasio nakon otvaranja OI 2024 u Parizu

Sinoć je Hristova tajna večera oskrnavljena karikiranjem imbecila se**ualne orjentacije i deklarisanosti. Malo vas je primetilo da se provukla i pedofilija. Bliži vam se kraj demonizovana bagro - napisao je pevač dan nakon otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Podsećanja radi, kao i po običaju, otvaranje Olimpijskih igara popraćena defileom naših sportista na brodu na Seni. Posebnu pažnju privukli su vaterpolista Dušan Mandić i odbojkašica Maja Ognjenović koji su nosili srpsku zastavu tokom defilea. Ovim povodom se oglasila i pevačica Marija Šerifović, koja je poslala moćnu poruku našim takmičarima. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Max

28.07.2024 09:57

Ovaj balvan kao prvo ne zna ni sta je takna vecera niti ko je naslikao samo je podelio necijinpost i pravi se pametan.