"POLIŽEŠ MI..." Jelena Karleuša i Edita U NIKAD ŽEŠĆEM SUKOBU, pevačica pomenula i PRIVATNI AVION!

Autor:

Zabava

31.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da ove dve pevačice ne nameravaju da okončaju svoj medijski rat!

"POLIŽEŠ MI..." Jelena Karleuša i Edita U NIKAD ŽEŠĆEM SUKOBU, pevačica pomenula i PRIVATNI AVION!

Foto: ATAImages

Sukob između pevačica Edite Aradinović i Jelene Karleuše ne jenjava, već se nastavlja putem društvenih mreža. Nakon što je Edita javno odgovorila Jeleni zbog njenih albuma "Alfa" i "Omega" sukob je eskalirao i doveo do niza uvreda i optužbi. Čini se da ove dve pevačice ne nameravaju da okončaju svoj rat.

Foto: Instagran screenshot

Jelena Karleuša

 

Optužbe i uvrede na društvenim mrežama

Edita Aradinović je putem Instagrama iznela niz optužbi na račun Jelene Karleuše, nazivajući je "najjačom facom na Balkanu" i implicirajući da je bila bliska s njenim bivšim dečkom. S druge strane, Jelena Karleuša je uzvratila udarac, nazivajući Editu nepismenom i mučenom, te implicirajući da je Edita promenila ime, veru i lični opis.

Novi napad putem društvenih mreža

Nedavno je Edita putem Instagrama javno prozvala Jelenu, aludirajući na njen nedavni događaj u kojem je Jelena imala poslovno putovanje od Republike Srpske do Crne Gore i iste večeri održala dva koncerta. Ova provokacija je dodatno zaoštrila sukob između njih.

 - Mihailo, kada ćemo početi da pravimo muziku da imam za privatni avion da ne idem stalno kombijem - upitala je ona, očito aludirajući na nedavno putovanje Jelene Karleuše od Republike Srpske do Crne Gore za jednu noć da bi održala dva koncerta.

Međutim, Aradinovićeva je uz snimak imala i poruku: "Tajac! Poližeš mi j**ac!"

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Editin stori

Odgovor Jelene Karleuše

Jelena Karleuša je uzvratila na optužbe, ističući da je bila zauzeta susretom sa svojim fanovima i da su optužbe koje je iznela Edita samo pokušaj da pokvare ovaj divan događaj. Takođe, Jelena je javno isprozivala Editu, tvrdeći da ona ne može ni da čuva parking, a kamoli nešto više.

Reakcija Edite Aradinović u emisiji

Gostujući u emisiji, Edita se požalila na navode Jelene Karleuše, ističući da je bila povređena zbog optužbi o korišćenju narkotika. Očigledno je da ovaj sukob ne pokazuje znakove smirivanja, već se nastavlja putem društvenih mreža i javnih nastupa. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će doći do nekog pomirenja na estradnom nebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading