MIA BORISAVLJEVIĆ NIKAD ISKRENIJE O PREVARI SUPRUGA! Folkerka iznenadila stavom, evo šta je rekla o ljubomori u braku!

Autor:

Zabava

31.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sa suprugom Bojanom ima dve ćerkice.

MIA BORISAVLJEVIĆ NIKAD ISKRENIJE O PREVARI SUPRUGA! Folkerka iznenadila stavom, evo šta je rekla o ljubomori u braku!

Foto: Instagram.com

Pevačica Mia Borisavljević nedavno je otvoreno progovorila o svojim osećanjima ljubomore, ali i o porodičnom životu koji, kako kaže, za nju predstavlja najveći prioritet.

Mia je istakla da priznaje da se nalazi "u granicama normale" kada je reč o ljubomori, ističući da su to ljudska osećanja koja su sastavni deo života. 

- Svet je svakako lud, ali to ne znači da sam ja baš najnormalnija (smeh). Šalim se. Zavisi šta je za koga normalno… Ja sebi nikad ne govorim da sam normalna, jer smatram da jesam i da se to podrazumeva. U mom sistemu vrednosti, prioritet je porodica, pa tek onda sve drugo, a u tom smislu, ja sam normalna i majka i supruga, barem tako kažu moji ukućani. 

Foto: printscreen/pinktv

Mia Borisavljević

 

U braku sa Bojanom Grujićem dobila je dve ćerke, a sada se osvrnula i na ljubomoru u braku.

- Verovatno da postoji, ali mi to drugačije zovemo (smeh). Normalno je kada nekoga volite da na neki način štitite svoju teritoriju i da ne prepuštate stvar slučaju. Oboje se bavimo javnim poslom, izloženi smo i pogledima i kritikama, pa nije svaki put lako sačuvati privatnost, intimu… Ipak, ljubav je jača od svega pa i od ljubomore - rekla je folkerka za Blic.

Foto: ST/Petar Divac

Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić

 

Osim pevanja, bave se i privatnim biznisom, pa je sasvim zadovoljna brojem nastupa.

- Ja se ne žalim jer imam nastupa taman onoliko koliko mi odgovara. Bojan i ja imamo i druge poslove, a i decu, tako da smo savršeno sve uklopili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading