ŽANA NIKAD GORE UDARILA NA IVANA MARINKOVIĆA! Jednu stvar saopštila u studiju! Evo šta se dešava na sudu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznala sam da Ivan i Jelena imaju veze sa pretnjama mom detetu i ja neću ćutati!

ŽANA NIKAD GORE UDARILA NA IVANA MARINKOVIĆA! Jednu stvar saopštila u studiju! Evo šta se dešava na sudu! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Bivša učesnica rijalitija Elita Žana Omnija, juče je gostovala na Pinku, te je u emisiji "Narod pita" rekla da će krivično da goni Ivana Marinkovića, samo zbog svega onoga što je govorio za njenu ćerku i to da je nesavesna majka. 

- Žana, Ivan i ti ste se konstantno raspravljali u rijalitiju - kazala je voditeljka.

Foto: RTV PINK printscreen

Žana Omnia

 

- Koristio je svaki način da me uvredi. Beskrupulozan je. Nema osećaj za sopstvenu decu, šta onda da se očekuje dalje? Podnela sam i krivičnu prijavu. Mom detetu se pretilo, ja imam dokaze za to. Saznala sam da Ivan i Jelena imaju veze sa tim i ja neću ćutati - istakla je Žana, koja je pričala i o Bojani Pavlović, te je njen stav bio vrlo jasan:

Foto: RTV PINK printscreen

Žana Omnia

 

Bojana je pokazala koliko je nezrela. Desilo joj se sve što je i zaslužila. Anđela govori kako se povukla, želi da izgladi odnos sa roditeljima, a do juče joj je Bojana bila preča od svega. Ne zna se tu više ko pije, a ko plaća, ali bitno je da samo ima par nas koji apsolutno govorimo istinu.

Foto: Amig show

Ivan Marinković

 

Za druge me doduše i ne zanima, tako da svejedno je ko će gde. Rijaliti se završio, ja nemam šta da krijem, a jasno je da sam unutra bila čistog obraza, pa sam takva i sada napolju. Ljudi misle da sam agresivna u poslednje vreme, a ja samo ne dam na sebe. To je valjda normalno. Tek nemam pardona kada mi neko pomene dete. Znam kakva sam majka i tu niko ne može ništa da kaže, tako da je normalno da će reakcije na laži da mi budu prenaglašene u pojedinim trenucima, ali to sam samo ja. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

31.07.2024 11:38

Žana zaslužuje diskfalifikaciju i kaznu od 50.000 evra jer su u obavezi do početka novog realitija. Kako se nasilje nikada viđeno u realitiju desilo na oficijalnoj žurci neshvatljiv je da Žana učestvuje u jedinstvenom delu realitija Elita 7 emisiji Narod Pita. Ubijanje nerođene dece, rasturanje veza i brakova i sada kroše Žane Tajson će pokazti kakva će biti Elita 9 u kojoj su već dobili pozivnicu kriminalci i ubice poput Kristijana i Zvezdana a sada izgleda i Žana Tajsonka pa verovatno i Anđelija ima da pršti neće ih ni odloženo snimanje od čak pola sata spasti.