FUTA OPET UDARA NA KARLEUŠU! Prijavio pesmu "Runde" da se skloni sa Jutjuba! Fanovi besni prave haos i brane Jelenu!

Autor:

Zabava

31.07.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Runde" se trenutno nalaze na desetak različitih kanala koje su otvorili Jelenini fanovi, a sve kako bi ova pesma došla do što većeg broja slušalaca.

FUTA OPET UDARA NA KARLEUŠU! Prijavio pesmu "Runde" da se skloni sa Jutjuba! Fanovi besni prave haos i brane Jelenu!

Foto: ATA Images/M.M.

Čuveni kompozitor Aleksandar Radulović Futa počeo je redom da prijavljuje i uklanja pesmu "Runde" koju je otpevala pevačica Jelena Karleuša i čija je desmo verzija dospela do javnosti, te je za kratko vreme već vrlo slušana. 

Naime, otac pokojnog Milana Radulovića Laće ni ovog puta nije hteo da dozvoli da poslednja pesma njegovog sina, koju je napisao za Jelenu Karleušu, ostane barem na ovaj način u javnosti, pa je tako na Jutjubu već ugašen jedan kanal na kome je ova balada imala skoro pola miliona pregleda, što je jako rastužilo poštovaoce njenog rada.

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Futa Radulović

 

"Runde" se trenutno nalaze na desetak različitih kanala koje su otvorili Jelenini fanovi, a sve kako bi ova pesma došla do što većeg broja slušalaca. Pored Jutjuba, "Runde" su ušle i u trending na platformi Iks, gde je tri dana nakon objavljivanja demo verzije ovaj pojam bio jedan od najtraženijih na ovoj društvenoj mreži.

Foto: ATA Images

Futa Radulović

 

Inače, nakon što je pesma završila u javnosti, oglasila se i Jelena, koja je bila vidno iznenađena zbog iznenadnog objavljivanja demo snimka na mrežama, koji je i sama podelila sa svojim pratiocima.

Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao. Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma s Laćinim ocem, ali šta da se radi. Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, odslikava zapravo ono kako se Laća osećao -  rekla je pevačica. 

U međuvremenu, na raznim društvenim mrežama fanovi Jelene su besno počeli da komentarišu da je pesma odlična i da treba da je otpeva Karleuša, kao i da Futa treba da prestane da je napada. Neki su čak slali poruke kompozitoru kako bi branili pevačicu, te su naveli da sve radi samo iz hira i da je ona uredno verovatno sve platila kao i do sada.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading