Mia: Probudim se normalna, a već oko pola dva...

Autor:

Zabava

20.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Probudim se normalna, a već oko pola dva, ćutim, ne progovaram, pakao ti serviram", kaže Mia Borisavljević.

Mia: Probudim se normalna, a već oko pola dva...

Foto: Privatna arhiva

"Probudim se normalna, a već oko pola dva, ćutim, ne progovaram, pakao ti serviram", kaže Mia Borisavljević u svojoj novoj pesmi "Normalna" koja je juče ugledala svetlost dana! Ovaj, po mišljenju mnogih, pravi letnji hit,, napisala je Mijina kuma Jelena Trufunović, dok je na aranžmanu radio njen suprug, Bojan Grujić.

Vatrena crnka u visokobudžetnom spotu koji je snimala na nekoliko lokacija u Crnoj Gori i u Beogradu, izgleda bolje nego ikada, a osim stasa i glasa, pokazala je i ozbiljno glumačko umeće. Glavna rola u video klipu pripala je upravo njoj, a pored nje, u kadrovima možemo videti njene drugarice, šminkerke, te poznatog prestoničkog frizera Stevana Radivojevića, koji je bio zadužen i za sve njene transformacije ...

 

Mia kaže da ju je pesma kupila na prvo slušanje, a da nije pogrešila, dokaz su i komentari koje dobija svakodnevno. Osim što se većina žena pronalazi u tekstu, oni koji je malo bolje poznaju, tvrde da je to Mijina autobiografska numera:
"Moja majka, kad je čula pesmu, rekla mi je: 'Pa ovo si ti! Original!', a ja baš mislim da sam duša od čoveka"- rekla nam je Mia kroz smeh, pa objasnila da su česte promene raspoloženja žene o kojoj peva, zapravo karakteristične za horoskopski znak Blizanci, kojem i ona pripada.

Pesma "Normalna" samo je uvertira u ono što Borisavljevićeva priprema, a ako je suditi po ovoj numeri, nema sumnje da je odlučila da se vrati zvuku s početka njene karijere.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading