ONA JE ŽENSKI DESINGERICA! Ema Radujko umesto KAČKAVALJA, ponela OVO na nastup, pa MLATILA pred svima šta će da im uradti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko rešila je da napravi ozbiljan performans na nastupu!

ONA JE ŽENSKI DESINGERICA! Ema Radujko umesto KAČKAVALJA, ponela OVO na nastup, pa MLATILA pred svima šta će da im uradti! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Ema Radujko definitivno zna kako da napravi ozbiljnu atmosferu na svojim nastupima, a nedavni koncert u Budvi bio je još jedan dokaz njenog scenskog umeća. Njen energični nastup i harizma ostavili su publiku bez daha, dok je sama umetnica izgledala spektakularno u svojoj ekstravagantnoj vojničkoj kostimografiji.

Na svom Instagram profilu, Ema je otkrila deo svoje kostimografije za nastup, objavivši snimak na kom je nosila izuzetno detaljan vojnički kostim. Uz šljokice i blistave elemente, Ema je nosila i lisice, što je izazvalo mnogo pažnje i komentara među njenim pratiocima. Ovaj neobični kostim definitivno je bio deo performansa koji je izazvao znatiželju i postavio pitanje - šta nam to Ema sprema za sledeći nastup?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)



Nastup u Budvi definitivno je bio jedan od onih koji se pamte. Ema je svojim glasom, scenskim nastupom i kostimom uspela da stvori jedinstvenu atmosferu koja je ostavila publiku bez daha. Energija koja je kuljala sa bine očarala je prisutne, a Emina harizma je dodatno začinila veče.

Nakon što je pokazala deo svoje scenske kostimografije, mnogi su se zapitali kakav spektakl Ema priprema za svoj sledeći nastup. Lisice kao deo kostima definitivno su probudile maštu i postavile pitanje - da li će Ema i dalje iznenaditi svoju publiku svojim neobičnim i hrabrim izborima kostima, ili sprema nešto sasvim novo i neočekivano?

Ema Radujko definitivno je umetnica koja ne prestaje da iznenađuje svoju publiku, i jedva čekamo da vidimo šta nam to sprema za svoje buduće nastupe. Jedno je sigurno - Ema je pevačica čiji nastupi ostavljaju snažan utisak i čije se scenske transformacije pamte.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading