SPECIJALNA NAJAVA ZA ONLY FANS?! Najprovokativnije slike Eme Radujko ugledale svetlost dana, ovo je tek početak! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko sve slobodnija na društvenim mrežama.

SPECIJALNA NAJAVA ZA ONLY FANS?! Najprovokativnije slike Eme Radujko ugledale svetlost dana, ovo je tek početak! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Jedna od najpoznatijih influenserki, Ema Radujko, i ovog puta je privukla veliku pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama. Nedavno je na Instagramu objavila seriju provokativnih fotografija, na kojima je pozirala u izazovnom izdanju koje je izazvalo dosta komentara. Kratka suknja i još kraća majica su bili dovoljni da se istakne njena izuzetna figura, a iako su neki kritikovali njen stil, broj lajkova ispod objave jasno pokazuje da se mnogima ovakav provokativni izgled dopada.

Osim provokativnih fotografija, Ema je nedavno privukla pažnju i svojim iskustvom na putovanju. Naime, ona se juče obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama kako bi podelila svoje iskustvo zaglavljivanja na aerodromu u Parizu. Imala je zakazan let iz Francuske za Hrvatsku, ali se suočila sa neočekivanim problemima usled globalnog tehničkog kvara. Situacija je bila neizvesna, a Ema je iskreno podelila svoje razočaranje i nadu da će uspeti da stigne na planirani nastup.

 

 

"Zaglavljena u totalnom haosu na aerodromu. Usled globalnog tehničkog kvara, neizvesno je šta će biti sa letovima... Sve dajemo od sebe da stignem večeras na nastup. Nadala sam se da će se situacija rešiti, ali nažalost, ništa od toga danas", napisala je ona.

Ema Radujko je poznata po svojoj iskrenosti i transparentnosti na društvenim mrežama, pa nije iznenađenje što je odlučila da podeli ovu neprijatnu situaciju sa svojim pratiocima. Njena otvorenost je naišla na brojne reakcije i podršku, što jasno pokazuje koliko je njen uticaj veliki među fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading