JOVANA JEREMIĆ DOHVATILA GUSLE! Voditeljka Pinka ne prestaje da pomera GRANICE, sada obukla i NJEGOŠEVU nošnju (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka ne prestaje da iznenađuje javnost svojim umećima!

JOVANA JEREMIĆ DOHVATILA GUSLE! Voditeljka Pinka ne prestaje da pomera GRANICE, sada obukla i NJEGOŠEVU nošnju (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://instagram.com/jeremicjovana

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Nakon što je nedavno izazvala kontroverze oblačeći uniformu vojvode Živojina Mišića i odoru carice Milice, sada se u novom video snimku našla u ulozi Petra Petrovića Njegoša, držeći gusle u ruci.

Njene objave su izazvale lavinu komentara, a fanovi su oduševljeno reagovali na njen izbor kostima.

- Kud s Njegošem posle Njegoša? - napisala je Jeremićeva u okviru svoje objave.

Podsećanja radi, Jovana je takođe privukla pažnju javnosti objavom video snimka i fotografija u odori carice Milice, uz snažnu poruku. U opisu fotografija, voditeljka Pinka je istakla važnost Kosova i Metohije, a njene reči su naišle na veliki odjek među publikom i mnogi su podržali njen istup.

Šta će Srbija da pamti ako zaboravi Kosovo? Kosovo je mesto sa koga se Srbija penje u nebo! Kosmet je srce Srbije! Lazar na Kosovu nije poginuo da se otimamo oko njegove krune, već je poginuo da opstanemo oko njegove glave. Koju Srbiju želite? Srbiju koja se ne brani dok je seku? Srbiju koja žmuri i ćuti dok je pale? Koju drugi po svojim merama kroje? Kojoj drugi kažu šta da seje i žanje? Šta od koga da kupuje i kome da prodaje? Za Srbiju koja zaboravlja sopstvenu decu, svoje junake i svoje mučenike? A obuva, odeva, hrani i slave one koji sanjaju da je sahrane? Ne jedanput, one koje smo nbahranili i napili, one čije smo konje pojili, žedne su nas preko vode preveli! Za koju ćete se Srbiju odlučiti? Carica Milica - napisala je Jeremićeva u okviru svoje objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić kao carica Milica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading