NAŠOJ VODITELJKI SE BORILI ZA ŽIVOT, A SADA UŽIVA ZA SVE PARE: Zbog nesreće prošla kroz vrata PAKLA, konačno može da odahne (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević se oglasila sa letovanja!

NAŠOJ VODITELJKI SE BORILI ZA ŽIVOT, A SADA UŽIVA ZA SVE PARE: Zbog nesreće prošla kroz vrata PAKLA, konačno može da odahne (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Pinka, Dea Đurđević, nedavno je otputovala na zasluženi odmor, gde je rešila da se osveži i napuni baterije. Ona je svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala fotografijama sa plaže, na kojima pozira u elegantnoj crnoj haljini sa golim leđima, uz šik "Šanel" šešir iste boje i naočare za sunce. U opisu fotografija, kratko je napisala: "Mir i more", jasno pokazujući da uživa u trenucima opuštanja i spokoja.

Podsetimo, pre nekoliko godina, Dea je preživela težak udes koji je ostavio ozbiljne posledice na njeno zdravlje, posebno na ruci koju su lekari jedva uspeli da spasu. Nakon ove traumatične situacije, Dea se hrabro vratila u javni život, a nedavno je otkrila da je uspela da smrša čak 30 kilograma. U izjavi za medije, otkrila je da je bila uporna u svom cilju i da je redovno merila svoj napredak sve dok nije postigla željeni rezultat.

- Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim malu veličinu i zadovoljna sam - rekla je Dea tada za Hit.

Republika

Foto: instagram.com/deadjurdjevic_official

Dea Đurđević smršala 30 kilograma

Kako bi održala postignutu težinu, Dea je istakla važnost kontrole unosa hrane i izbegavanje masne hrane. Takođe, otkrila je da već neko vreme ne večera, a ako se desi da ogladni uveče, birala je da konzumira salatu.

- Veoma je teško sam sebe kontrolisati, ali mi to uglavnom uspeva - istakla je Dea, pokazujući posvećenost svom zdravlju i dobrobiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading