SMRTNI SLUČAJ U PORODICI POZNATE PEVAČICE: Hitno otkazala gostovanje zbog ovog TRAGIČNOG DOGAĐAJA!

Autor:

Zabava

28.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovač obavestila je javnost da prolazi kroz težak životni trenutak.

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI POZNATE PEVAČICE: Hitno otkazala gostovanje zbog ovog TRAGIČNOG DOGAĐAJA!

Foto: printscreen/RTVPink


Pevačica Nikolina Kovač putem društvene mreže Instagram obavestila je svoje fanove da će morati da pomeri zakazano gostovanje u jednoj radijskoj emisiji zbog tragičnog događaja u svojoj porodici.

Naime, Nikolina je napisala:

- Dragi ljudi, gostovanje koje je najavljeno i koje je predviđeno za ponedeljak 29. 7 u radijskoj emisiji biće pomereno zbog smrtnog slučaja u mojoj porodici. Hvala na razumevanju i podršci.

Republika

Foto: printskrin instagram

Nikolina Kovač saopštila tužnu vest putem Instagrama


Ova tužna vest izazvala je veliku pažnju među njenim fanovima, koji su se odmah oglasili rečima podrške i saučešća u komentarima ispod objave.

Nikolina je poznata po tome što neguje blizak odnos sa svojom publikom, te nije iznenađujuće što su se mnogi od njih odmah odazvali da pruže podršku u ovim teškim trenucima.


Inače, Nikolina Kovač je poznata srpska pevačica koja se ističe svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima i harizmom na sceni.

Pored muzičke karijere, ona je takođe poznata i po svom posvećenom odnosu prema porodici. Ova vest je zato izazvala posebno emotivne reakcije, s obzirom na to da je Nikolina poznata po tome što je veoma posvećena svojim najbližima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolina Kovač koja je u braku sa Sašom Kaporom veoma je privržena porodici

Supruga poznatog pevača Saše Kapora je uvek bila otvorena prema svojoj publici, te nije iznenađujuće što je odlučila da podeli ovu ličnu tragediju sa njima. Njeni fanovi su pokazali veliku empatiju i razumevanje za odluku pevačice da otkaže nastup u ovakvim okolnostima, ističući da je podrška i razumevanje uvek najvažnije u teškim trenucima.

BONUS VIDEO: 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading