ANDREANA ČEKIĆ HITNO MORALA POD NOŽ: Nikom nije rekla da se mesec dana OPORAVLJALA od operacije, sada se na njoj primećuje OGROMNA PROMENA!

Autor:

Zabava

28.07.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica tempirala da smanji grudi pre udarnog letnjeg perioda kad najviše tezgari.

ANDREANA ČEKIĆ HITNO MORALA POD NOŽ: Nikom nije rekla da se mesec dana OPORAVLJALA od operacije, sada se na njoj primećuje OGROMNA PROMENA!

Foto: Instagram.com

Folk pevačica Andreana Čekić na estradi je duže od jedne decenije, a kako su prolazile godine, tako je i ona s vremena na vreme korigovala fizički izgled tako da se danas dosta razlikuje od onoga kako je izgledala na početku svoje karijere. 

Međutim, za razliku od većine pevačica koje prvo što na sebi urade jeste da ugrade silikone u grudi, ona za to nije imala potrebe jer je vlasnica bujnog prirodnog poprsja. 

Andreana spada među retke pevačice koje reše da odu pod nož kako bi smanjile grudi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Andreana Čekić smanjila bujne prirodne grudi

Ono što je glavni razlog za ovakvu vrstu operacije su bolovi u kičmi.

- Andreana nema silikone, već je imala bujno prirodno poprsje, ali je dugo imala želju i potrebu da isto i smanji. Ona je smanjila svoje prirodne grudi jer je već neko vreme imala probleme sa kičmom, a i smatrala je da bi joj nešto manje grudi bolje stajale i da bi se u svakom smislu bolje osećala - ispričao je upućeni izvor za Telegraf, pa nastavio:

- Čekićeva je operaciju imala pre više od mesec dana, tempirala je da to bude pre udarnog letnjeg perioda kad peva skoro svakodnevno. Oporavak je baš lepo prošao, ona se stvarno super osećala već nekoliko dana nakon zahvata. Sada je baš zadovoljna.

Nakon ovako ozbiljnog poduhvata, Andreana je nastavila da radi punom parom, a paralelno sa radnom letnjom sezonom, ona sa svojim timom sprema i drugi deo albuma, pošto je prvi, sa četiri pesme, sjajno prošao kod publike.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading