NAŠA PEVAČICA VEĆ GODINAMA ŽIVI KAO PODSTANAR! Ćerkama prepisala čitavu imovinu, pa donela ŠOK ODLUKU!

Autor:

Zabava

27.07.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko ume da se žrtvuje kao majka!

NAŠA PEVAČICA VEĆ GODINAMA ŽIVI KAO PODSTANAR! Ćerkama prepisala čitavu imovinu, pa donela ŠOK ODLUKU!

Foto: printscreen/TV Prva

Slađa Delibašić

Pevačica Slađa Delibašić već dugi niz godina nije prisutna na muzičkoj sceni, a njena odluka da smanji broj nastupa jasno govori o njenoj potrebi da više vremena posveti privatnom životu i biznisu. Slađa je postala vlasnica vrtića koji je otvorila, stavljajući svoju karijeru na drugi plan kako bi se fokusirala na nešto što joj je izuzetno važno – brigu o svojoj porodici i osiguranje budućnosti svojih ćerki.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Đole

Iz braka sa denserom Đoletom Đoganijem, Slađa ima dve ćerke, Silviju i Marinelu. Silvija je, iako je snimila nekoliko pesama, odlučila da se nakon porođaja povuče iz javnosti. Kako bi se dodatno kvalifikovala za svoj posao, završila je školu za vaspitače, te sada radi u vrtiću koji je otvorila njena majka. Njen fokus je na radu sa decom, daleko od estradnog života.

Marinela, s druge strane, takođe je imala ambiciju da postane umetnica i nekoliko godina unazad je učestvovala u popularnom muzičkom takmičenju „Iks Faktor“. I nju je ipak privukla drugačija karijera, pa je nakon završetka studija na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu preusmerila svoje ambicije i pronašla zaposlenje u toj oblasti. Iako su obe ćerke pokazale pretenzije prema muzici, Slađa se potrudila da im pruži izbor i sigurnost koju one traže.

Kada je odlučila da promeni svoj život, Slađa je prenela vlasništvo kuće na svoje ćerke, ostavljajući svaku od njih sa sobom, dok je treću kuću, najveću, pretvorila u vrtić. Ovakav korak pokazuje njenu predanost i brigu o deci, ali i njenu sposobnost da se prilagodi novoj situaciji.

Foto: printscreen/TV Prva

Slađa Delibašić

Slađa je, u cilju obezbeđivanja mira svojoj deci, odlučila da postane podstanar. Iznajmila je stan u blizini gde žive njene ćerke, ali se ne žali na to što mesečno plaća 600 evra. Objasnila je da, iako su cene stanova porasle, smatra da je važno imati prostor u kojem će se osećati slobodno i neometano od svakodnevnih sukoba generacija. Njena filozofija je da deca imaju pravo na svoj mir, pa je tako i ona odlučila da se povuče, praveći prostor za njihovu autonomiju.

- I dalje sam podstanar, ne živim ovde, u ovoj zgradi je jedna ćerka, a u drugoj je druga. Sukob je generacija i onda mi je bolje da imam svoj mir. Sada plaćam stan 600 evra mesečno, cene su mnogo skočile - potvrdila je muku svih običnih smrtnika, prenosi Nova.

Pored toga, njen cilj je da izgradi i razvije svoj poslovni koncept otvaranjem sedam vrtića, a neki od njih bi mogli biti smešteni i van Beograda. Slađa Delibašić pokazuje kako se umetnost i privatni život mogu uskladiti, a njena posvećenost porodici i biznisu dovoljno govori o njenoj snazi i otpornosti u savremenom društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading