TEA TAIROVIĆ ODMAH PREKINULA NASTUP: Usred pesme napravila HUMANI potez koji će se prepričavati! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tea Tairović devojku iz publike oduševila poklonom!

TEA TAIROVIĆ ODMAH PREKINULA NASTUP: Usred pesme napravila HUMANI potez koji će se prepričavati! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mlada zvezda Tea Tairović, otkako je objavila novi album, koji ruši sve granice, i nastupa gotovo svakodnevno, a na jednom od poslednjih održanih koncerata, uradila je nešto što će se pamtiti. Naime, na mrežama ne prestaje da se šeruje snimak njenog razgovora s devojkom iz publike, kojoj je poklonila cipele.

- Za tebe - pitala je Tea, nastavila da peva pesmu, pa je upitala: "Koji broj nosiš..."

Zatim su isplivale i privatne poruke koje je Tea razmenila s devojkom, koja je njen veliki fan, a kojoj je poklonila cipele.

Ostavila sam ti ih na recepciji hotela, to je jedini način - napisala joj je Tea, nakon čega je presrećna devojka zahvaljivala i na poklonu, ali i na upoznavanju.

Foto: Instagram printscreen

 

Ovaj potez su mnogi korisnici društvenih mreža ocenili humanim, pa su pevačicu obasuli komplimentima i pohvalama za dobro delo.

- "Ustati, pa reći Tea", "Kakva je ona žena, kraljica, sve. Svaka čast", "Bravo, tako se ponašaju zvezde, one prave" - samo su neki od komentara na Instagramu i Tik-toku, gde je osvanuo i video.

Podsećamo, pevačica Tea Tairović obradovala je mnogobrojne fanove i najavila veliki solistički koncert u Beogradskoj areni 21. septembra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading