PROCURILA PRIVATNA SLIKA ĆERKE HARISA DŽINOVIĆA! Javnost u ŠOKU šta je uradila!

Autor:

Zabava

28.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović napravila iznenađenje njenom novom dečku!

PROCURILA PRIVATNA SLIKA ĆERKE HARISA DŽINOVIĆA! Javnost u ŠOKU šta je uradila!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Ćerka poznatog pevača Meline i Harisa Džinovića, Đina Džinović, nedavno je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama objavom zajedničke fotografije sa svojim dečkom Vukom Vulevićem.

Sve detalje o životu Vuka Vulevića, kao i čiji je on sin, pročitajte klikom na TEKST

Iako je u prošlosti često delila delove svog privatnog života, Đina je dosad uspevala da sačuva identitet svog partnera skrivajući njegovo lice stikerom na fotografijama. Međutim, ovoga puta, ona je odlučila da pokaže svetu svog izabranika, čime je izazvala oduševljenje među svojim fanovima.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Đina Džinović se ljubi sa dečkom Vukom Vulevićem

 


Uz sliku na kojoj su zajedno, Đina je napisala: "Srećan rođendan ljubavi!" i dodala stiker belog srca. Ova gesta je izazvala brojne pozitivne reakcije, a mnogi su izrazili oduševljenje i poželeli paru sreću i ljubav u budućnosti.

Pored svoje ljubavne veze, Đina Džinović je poznata i po svom posvećenju fitnesu i zdravom načinu života. Nedavno je svoje pratioce na društvenim mrežama oduševila fotografijama iz teretane, gde je pokazala svoju izuzetnu kondiciju i razgibane mišiće.


Poznato je da Đina redovno trenira, ali ovoga puta je otišla korak dalje i objavila slike u kratkom šortsu koje su mnoge ostavile bez reči. Njena posvećenost vežbanju i zdravom životu su inspiracija mnogima, a njeni postovi iz teretane su izazvali lavinu pozitivnih komentara i divljenja.

Đina Džinović nastavlja da intrigira svoje pratioce, kombinujući ljubav prema aktivnom životnom stilu sa deljenjem intimnih momenata sa svojim partnerom. Njeni postovi na društvenim mrežama i dalje privlače pažnju javnosti, a njen životni stil i odabir tema za objave ostaju predmet interesovanja mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading