SVE TAJNE IZ ŽIVOTA DEČKA ĐINE DŽINOVIĆ ISPLIVALE NA VIDELO: Otkriveno koliko je STARIJI od nje, a tek kad čujete ko mu je OTAC!

Autor:

Zabava

27.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji o životu dečka Đine Džinović!

SVE TAJNE IZ ŽIVOTA DEČKA ĐINE DŽINOVIĆ ISPLIVALE NA VIDELO: Otkriveno koliko je STARIJI od nje, a tek kad čujete ko mu je OTAC!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović, naslednica kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića, očigledno uživa u svojoj novoj ljubavi. Njena veza sa Vukom Vulevićem, sinom beogradskog preduzetnika koji je šest godina stariji od nje, izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što je objavila fotografiju na kojoj se strasno ljube. Ova mlada ljubavna priča izazvala je brojne simpatije među njenim fanovima i ostavlja otvoreno pitanje da li će uskoro prestati da skriva identitet svog dečka na društvenim mrežama.

Par trenutno uživa na moru, istražujući prelepe plaže i uživajući u izvrsnoj kuhinji. Đina je svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila najsimpatičnije detalje sa njihovog putovanja, ostavljajući utisak da imaju izuzetno lep i romantičan odmor.


Iako Đina i dalje skriva identitet svog dečka, mediji nagađaju da li će uskoro odlučiti da ga javno predstavi. Ostaje da vidimo da li će ova romantična veza dobiti svoj javni epilog ili će mladi par i dalje uživati u privatnosti svog odnosa.

Ova ljubavna priča između Đine Džinović i Vuka Vulevića svakako privlači pažnju javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju da saznaju više o ovoj intrigantnoj vezi.

Đina je pričala o svojim estetskim promena:

- Pre 3 godine sam uradila svoj prvi estetski zahvat kod najbolje doktorke. Želim ovom prilikom da joj se zahvalim što je bila tu koliko da me spreči u mojim fiks-idejama, toliko da već 3 godine u granicama i izgradnji poverenja radimo na mom fizičkom izgledu uz najlepše rezultate sa velikim zadovoljsvom - priznala je Đina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading