OTKRIVENO KARLEUŠINO PRAVO IME: "Ovaj deminutiv nikako ne ide uz OVOLIKU ŽENU!"

Autor:

Zabava

28.07.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica se našalila na svoj račun.

OTKRIVENO KARLEUŠINO PRAVO IME: "Ovaj deminutiv nikako ne ide uz OVOLIKU ŽENU!"

Foto: youtube.com/ NVBG78

Pevačica Olja Karleuša nedavno je otkrila javnosti kako se zapravo zove, izazivajući smeh svojim komentarima o svom pravom imenu.

- Trudim se da budem ono što jesam, nekome se nešto dopada, nekome ne, svoja sam pa kome se kako dopada - istakla je Karleuša, a zatim i izgovorila kako glasi njeno pravo ime:

- Moje pravo ime je Olgica, verovatno da se zna, na Guglu to piše, nije nepoznato, ali na ovoliku ženu deminutiv kao Olgica ne ide.

Kroz ovu izjavu, Olja Karleuša je još jednom pokazala svoj humor i sposobnost da se našali na svoj račun. Njena iskrenost i smisao za humor su svakako deo njenog šarma koji je osvojio mnoge fanove.

Republika

Foto: instagram.com/oljakarleusaofficial

Olja Karleuša otkrila kako se stvarno zove


Ona je istakla da se trudi da bude svoja i da ne želi da se prilagođava očekivanjima drugih ljudi. Ova iskrenost i autentičnost su nešto što je krasilo njenu karijeru i privuklo pažnju publike. Njena otvorenost o ličnom imenu samo je jedan od mnogobrojnih primera gde je Olja Karleuša pokazala svoju originalnost.

Inače, Olja Karleuša je jedna od popularnijih pevačica na našim prostorima, poznata po svom nekonvencionalnom stilu i hrabrim nastupima. Njena muzika i harizma su je učinili ikonom pop kulture, a njeni nastupi su uvek puni energije i provokativnog stila.

Olja Karleuša je definitivno jedna od upečatljivijih ličnosti na domaćoj estradi.

Kroz ovu izjavu, Olja Karleuša je još jednom pokazala zašto je omiljena među svojom publikom. Njena iskrenost, autentičnost i smisao za humor su samo neki od razloga zbog kojih fanovi uživaju u njenom prisustvu, kako na sceni, tako i van nje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading