"DANAS BI BIO TVOJ ROĐENDAN"! Jovana Jeremić ZAPLAKALA ZBOG SVEKRVE, javno se slomila na komade!

Autor:

Zabava

27.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka nikad emotivnija!

"DANAS BI BIO TVOJ ROĐENDAN"! Jovana Jeremić ZAPLAKALA ZBOG SVEKRVE, javno se slomila na komade!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju ljubav kraj kralja hleba nakon razvoda od Vojislava Miloševića, sa kojim ima ćerku Leu. Međutim, iako su se rastali, njih dvoje su ostali prijatelji.

Jovana nikada nije zaboravila ni sve ono dobro što joj je pružila Vojina majka, koja je preminula, a na svom Instagram profilu je svojoj voljenoj bivšoj svekrvi uputila emotivnu poruku uz zajedničku fotografiju.

 

- Ko svetlo traži, taj svetlo nađe. Danas bi bio tvoj rođendan. Ne pamtim te po jučerašnjem danu kada si nas napustila. Pamtim te po svetlosti sa kojom si sve nas obasjavala. Ni dan ne prođe da te ne osetim u vazduhu. Ti si onaj moj uzdah kad me pitaju šta mi je kad sve dobro ide. Ne bi razumeli da im pričam o našem odnosu, zato, o najvećim tugama i ljubavima ćutim. Ti si jedna od njih. Hvala ti na svim žrtvama koje si podnela zbog mene. Na podršci koju si mi pružila kada mi je bilo najteže da bih danas bila gde jesam. Nedostaješ za sve što dolazi. Osećam i znam da si uvek uz mene i da "odgore" utičeš u moju korist. Tvoja snaja Jovana - napisala je voditeljka na Instagramu.

Jovana je kraj Dragana pronašla ono što je oduvek želela. Pruža joj dovoljno pažnje, stoji uz nju, čak je i luksuznu vilu na obroncima prestonice posvetio dragoj i čini se da Jovana živi jedan san koji je sanjala svaka devojčica kada je bila mala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading