JOVANA JEREMIĆ NE SME DA MRDNE OD DRAGANA, BIZNISMEN STEGAO I NE PUŠTA: Voditeljka pod kontrolom, nije ni sanjala da će Stanković biti ovakav!

Autor:

Zabava

20.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj snimak voditeljke Jovane Jeremić sa partnerom će vas raznežiti!

JOVANA JEREMIĆ NE SME DA MRDNE OD DRAGANA, BIZNISMEN STEGAO I NE PUŠTA: Voditeljka pod kontrolom, nije ni sanjala da će Stanković biti ovakav!

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, oduševila je svoje brojne pratioce na društvenim mrežama kada je podelila emotivne kadrove sa svojim partnerom, biznismenom Draganom Stankovićem. Njih dvoje se ne odvajaju, a Jovana često ističe da je Dragan njena srodna duša. Na snimku koji je podelila, Dragan je vozio automobil dok je Jovana držala njegovu ruku i osmehivala se, dok joj je on posvetio stihove pesme Željka Samardžića. Ovaj gest je oduševio Jovanu, koja je samo kratko prokomentarisala: "Lav moj".

Snimak koji je podelila Jovana Jeremić sa svojim partnerom prikazuje njihove intimne trenutke provedene u automobilu. Dok je Dragan vozio, Jovana je nežno držala njegovu ruku, a atmosfera je bila ispunjena ljubavlju i osmesima. Njihova bliskost i emotivni trenuci oduševili su mnoge, te su dobili brojne pozitivne komentare od svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković su postali poznati po svojoj nerazdvojnoj vezi. Voditeljka često ističe koliko joj je Dragan važan i koliko je srećna pored njega. Njihova ljubavna priča privlači pažnju javnosti, a njihovi zajednički trenuci, poput vožnje automobilom, samo dodatno potvrđuju njihovu bliskost i ljubav.

Dragan Stanković je svojoj partnerki Jovani Jeremić posvetio stihove pesme Željka Samardžića, što je izazvalo oduševljenje kod voditeljke. Njen osmeh i reči "Lav moj" jasno pokazuju koliko je gest njenog partnera bio emotivan i dragocen za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading