PORODILA SE MARIJA MANDIĆ! Tiktokerka se oglasila iz porodilišta, nakon GUBITKA BEBE - OVO je novi život!

Autor:

Zabava

27.07.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Mandić se oglasila prvom fotografijom!

PORODILA SE MARIJA MANDIĆ! Tiktokerka se oglasila iz porodilišta, nakon GUBITKA BEBE - OVO je novi život!

Foto: Instagram.com

Poznata influenserka Marija Mandić obradovala je svoje pratioce vestima o rođenju svoje bebe, deleći fotografiju sa bebom iz porodilišta na svom Instagram profilu. Ova vest je posebno emotivna s obzirom na to da je Marija prošle godine doživela izuzetno težak period kada je izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće.

U videu objavljenom na TikToku, Marija je podelila svoje iskustvo i bolnu priču o gubitku bebe, istakavši da je beba umrla u njenom stomaku, a razlog tog tragičnog događaja nije bio jasan ni njoj ni lekarima. Ova iskrena priča otkriva duboku emotivnu borbu kroz koju je Marija prošla, istovremeno pružajući podršku i ohrabrenje trudnicama da ne dozvole strahovima da ih obuzmu.

Foto: Instagram.com

Marija Mandić se porodila

 


Marija je hrabro podelila detalje o svojoj trudnoći, ističući da je sve bilo u redu do trenutka kada je beba prestala da se pomera. Njena iskrenost o suočavanju sa nepoznatim i teškim situacijama dodatno je istakla njen karakter i hrabrost.

Uz sve teškoće koje je doživela, Marija je odlučna u tome da pruži podršku i ohrabrenje drugim trudnicama. Njena poruka je jasna - strah ne sme da upravlja trudnoćom, i poziva druge da ne dozvole da tuđa iskustva utiču na njihovo emotivno stanje.

Iako je prošla kroz bolnu prošlost, Marija je sada uživa u ulozi majke, što predstavlja novi početak nakon teškog perioda. Njena iskustva mogu biti inspiracija i podstrek drugim ženama koje su prošle kroz slične teškoće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading