OD PEVAČA DO IT STRUČNJAKA, MOLERA, STOMATOLOGA I PSIHOLOGA! Oni su harali devedesetih, pa pevanje ZAMENILI drugim profesijama!

Autor:

Zabava

28.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su slavni, imali su vrhunske karijere, novac i slavu - ali odlučili su da to nije za njih

OD PEVAČA DO IT STRUČNJAKA, MOLERA, STOMATOLOGA I PSIHOLOGA! Oni su harali devedesetih, pa pevanje ZAMENILI drugim profesijama!

Foto: Printscreen/Youtube, Wikimedia/Miomir Magdevski, Hioppopx

Većina muzičkih zvezda koje su harale devedesetih godina nestala je sa scene. U jednom trenutku ih je znala svaka osoba, a onda su prosto zaboravljeni.
Bili su slavni, imali su vrhunske karijere, novac i slavu - ali odlučili su da to nije za njih. Neki su ovakvu odluku doneli jer im slava nije prijala, neke su životne okolnosti na to naterale, ali je većina njih ostvarila veoma uspešne karijere u drugim profesijama.

Foto: youtube.com/screenshot

 

Gala mikrofon zamenila informacionim tehnologijama

Pevačica Vesna Galiot Gala postala je jedna od najpopularnijih domaćih dens pevačica devedesetih, izdala je sedam albuma, a onda je iznenada 2005. odlučila da se povuče iz javnosti. Ona je tada počela da se bavi svojom strukom - informacionim tehnologijama.
- Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije - ispričala je ona svojevremeno.

Foto: printscreen

 



Ela Bi pronašla se u automobilskoj industriji
Uprkos velikoj popularnosti, pevačica Brankica Cebalović, poznatija kao Ella B, odlučila je da se povuče iz javnosti i promeni profesiju. Udala se za kolegu, s kojim je počela život u Nemačkoj, gde živi danas.
- Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put - rekla je tada nekadašnja pevačica.



Bajone se vratio prvoj ljubavi - stomatologiji
Nenad Bajić Bajone, svojevremeno jedan od popularniji izvođaca muzike za decu krajem devedesetih godina, odlučio je da napusti pevanje i otvori stomatološku ordinaciju. Naime, Bajone se vratio svojoj prvoj ljubavi, stomatologiji, a pre nekoliko godina je za medije izjavio da je muzikom prestao da se bavi jer mu je dosadila.

Foto: youtube.com/Tv Arhiva

 

Ksenija se posvetila psihologiji

Pevačica specifičnog glasa Ksenija Mijatović, čije pesme i danas pevamo, potpuno je nestala s estrade i svoj život posvetila duhovnom uzdizanju.
Ona se danas bavi psihologijom i vodi veoma popularnu Instagram stranicu za lični rast i razvoj.
Ksenija je na sajtu koji vodi otkrila i neke stvari o sebi koje se neće naći u njenim muzičkim biografijama, a prilično su bitne za njen put. Takva je vitiligo, bolest kože s kojom se susrela još kao devojčica.
Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Nekad Madam Piano danas je astrolog Nia Nedeljković
Ljiljana Rančić, poznata kao Madam Piano, probila se na estradi duetom "Eternal love" s Italijanom Frankom Masijem, ali je 2003. rešila da napusti muziku i posveti se astrologiji. Stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa i danas se predstavlja pod pseudonimom Nia Nedeljković.

Foto: Printscreen Youtube.com/Nauka i Misterije Balkan

 


Marina promenila veru i postala beli mag
Pevačicu Marinu Živković pamtimo po mnogobrojnim hitovima. Svi su je voleli zbog pozitivne energije, a onda je nestala sa scene i navodno postala beli mag. Pevačica se nije zaustavila na tome, već je u skladu s novom profesijom promenila ime i veru.


Li Men kreči stanove po Londonu
Nikola Kostić, poznatiji kao Lee Man, devedesetih godina je snimao albume, redovno imao nastupe i od muzike dobro zarađivao. Publika širom Srbije ga je obožavala, a muzičar je u trenutku promenio sve, kada se na vrhuncu popularnosti povukao iz javnosti. Novosađanin nije samo napustio muzičku scenu, on je spakovao kofere i otišao iz Srbije. Život je nastavio u Londonu, a kako nije sve išlo po planu što se muzike tiče, počeo je da radi kao moler.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Mirela Twins agent životnog osiguranja
Među brojnim dens grupama koje su se proslavile devedesetih godina, našla se i grupa Twins, koju su činili brat i sestra Manuela Đurović i Neša Kostrešević. Grupu su osnovali 1993, ali posle deset godina odlučili su da se povuku s estradne scene.
Neša je ostao u muzičkim vodama, a oprobao se i u produkciji, dok se Manuela udala i sa suprugom otpočela biznis u oblasti osiguranja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading