IZDVOJILI 100.000 EVRA ZA SVADBU! Pevačica i fudbaler odrešili kesu za venčanje i krštenje na kojem će prisustvovati preko 400 zvanica!

Autor:

Zabava

28.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko jevtić prošle godine su dobili ćerku Emili

IZDVOJILI 100.000 EVRA ZA SVADBU! Pevačica i fudbaler odrešili kesu za venčanje i krštenje na kojem će prisustvovati preko 400 zvanica!

Foto: ST/D. Kadić

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić prave veliku proslavu povodom krštenja naslednice Emili i svog crkvenog venčanja, a broj zvanica je oko 420, te su zbog ova dva događaja u jednom spremni da odreše kesu, a sve će ih, kako saznaje izvor za medije, koštati do 100.000 evra.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

 

Naime, kako otkriva izvor, samo za prostor i dekoraciju vlasnica hita "Hajde da zažmurimo" i fudbaler daće oko 50.000 evra!

- Dekoracija će izaći na 20.000 evra jer je prostor restorana i ispred njega ogroman, pa će biti mnogo posla da bi sve izgledalo lepo i romantično. Restoran će ih koštati oko 30.000, a gde su tu torta, muzičari, garderoba i sve ostale stvari. Tamara će imati dve raskošne venčanice - jednu za crkvu, a drugu za restoran. Stvarno će sve biti prelepo, do najsitnijih detalja - ističe izvor za Telegraf. 
Inače, par krštenje i venčanje organizuje na radni dan, u četvrtak 6. juna, da bi Tamarine kolege, koje obično rade vikendom, mogle da prisustvuju.
- Znam da će tog dana svirati više muzičara - biće ansambl violina, orkestar Borka Radivojevića, pevaće Magdalena Vračić, Anid Ćušić, Nina Jovanović, Nemanja Đurđević, ali mikrofona će se sigurno dohvatiti i većina pevača koji dođu. Biće to luda žurka - zaključuje naš izvor.

Podsećamo pevačica je sa fudbalerom prošle godine dobila ćerku, koja je sad dovoljno stasala da mogu da organizuju ovako zahtevna dva događaja u istom danu  

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading