ŠOK-TVRDNJE ASTROLOGA: Veza Indi i Zorana je KARMIČKA, Marjanović sprovodi volju VANZEMALJACA!

Autor:

Zabava

26.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuzlak naveo da je Zoran s Anunakijima ostvario kontakt još kao dete!

ŠOK-TVRDNJE ASTROLOGA: Veza Indi i Zorana je KARMIČKA, Marjanović sprovodi volju VANZEMALJACA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Indira Aradinović Indi se otvoreno bori za svoju novu ljubav, a beogradski astrolozi, koji su bacili pogled na njenu i natalnu kartu Zorana Marjanovića, daju im velike šanse. Ipak, neki nisu zaboravili analizu poznatog tuzlanskog astrologa Ramiza Šljivića, koji se proslavio frapantno preciznim lociranjem nestalih osoba.

Ramiz je pre dve godine gledajući natalnu kartu Zorana Marjanovića izrekao neverovatne navode, povezujući ga sa vanzemaljskim entitetima.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Astrolog je ranije analizirao natalnu kartu Zorana Marjanovića

- Oduvek je znao da je poseban dečko. Šravana je uho-signal, tako da vidimo već u startu proširenu svest i sposobnost da prima signal odnekud. Specifičnije, vladar njegovog tela je Saturn u osmoj kući, koji ima podršku Venere (odnosno srca), zatim Marsa (odnosno agresije) i Merkura (odnosno mozga) i to u Leo sazvežđu, pod kontrolom Sunca (ego) u sedmoj kući. Ovo znači da on sebe doživljava kao galaktičkog izaslanika na Zemlji. Četiri planete u osmoj kući daju neverovatno jak naboj u okultizam i skandale - izjavio je on ranije.

Ramiz je rekao da je njegov Saturn obavezan da sprovodi volju svojih "prijatelja" Anunakija na Zemlji. U prvih sedam godina Zoranovog života aktivan je bio period Meseca (signala), pa je još kao dete ostvari prve kontakte izvan Zemlje.

Astrolog vidi i da je Zoran još kao mali uspostavio telepatsku rezonancu sa vladarima naše galaksije Anunakijima i da sprovodi volju vanzemaljaca unutar braka, pa i šire. Navodno, u njega su ubačene neke poruke još dok je bio dete, a ratnici apokalipse koji uskoro stižu, a koje ju u prepiskama pomenuo pokojnoj Radi, zapravo su Anunakiji.

- On smatra da iza njega stoji galaktička rasa i moć, te da mu homosapijens vrsta nije dorasla, smatra da je superioran u odnosu na bilo koga, ljudi su za njega obične budale - rekao je tada poznati astrolog, a Marjanović ova tumačenja svoje natalne karte nikada nije komentarisao.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Astrolog obavio detaljnu analizu njegove natalne karte

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading