JOVANA JEREMIĆ KAO CARICA MILICA: Šta će Srbija da pamti ako zaboravi Kosovo? (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

26.07.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka u ulozi najmudrije i najvoljenije srpske vladarke!

JOVANA JEREMIĆ KAO CARICA MILICA: Šta će Srbija da pamti ako zaboravi Kosovo? (FOTO+VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić snima džinglove za novu sezonu "Novog vikend jutra", koja startuje od septembra, a tema su joj srpski heroji i heroine. Jovana se pre dva dana usnimila kao Živojin Mišić i citirala našeg vojvodu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić kao Živojin Mišić

- Daj, Bože, da se Srbi slože! Jedan koji hoće je jači od dva koa moraju - napisala je Jovana u okviru svoje objave.

Jovana je juče usnimila novi džingl i to kao carica Milica. Voditeljka je objavila nekoliko slika i snimaka sa snimanja za narednu sezonu i obratila se sledećim rečima:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić kao carica Milica

- Šta će Srbija da pamti ako zaboravi Kosovo? Kosovo je mesto sa koga se Srbija penje u nebo! Kosmet je srce Srbije - napisala je Jovana u naslovu jedne objave.

- Kosmet je srce Srbije. Lazar na Kosovu nije poginuo da se otimamo oko njegove krune, već je poginuo da opstanemo oko njegove glave. Koju Srbiju želite? Srbiju koja se ne brani dok je seku? Srbiju koja žmuri i ćuti dok je pale? Koju drugi po svojim merama kroje? Kojoj drugi kažu šta da seje i žanje? Šta od koga da kupuje i kome da prodaje? Za Srbiju koja zaboravlja sopstvenu decu, svoje junake i svoje mučenike? A obuva, odeva, hrani i slave one koji sanjaju da je sahrane? Ne jedanput, one koje smo nbahranili i napili, one čije smo konje pojili, žedne su nas preko vode preveli! Za koju ćete se Srbiju odlučiti? Carica Milica - napisala je Jeremićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading