JOVANA JEREMIĆ SE SELI U AMERIKU! Otkrivamo sve detalje njenog angažmana!

Autor:

Zabava

26.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka će imati posebnu ulogu na američkim predsedničkim izborima!

JOVANA JEREMIĆ SE SELI U AMERIKU! Otkrivamo sve detalje njenog angažmana!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Tanjug/AP, Pixabay.com

Predsednički izbori u SAD 2024. biće održani u utorak, 5. novembra 2024. godine. Aktuelni predsednik Džo Bajden se povukao iz trke i podržao svoju potpredsednicu Kamalu Haris kao demokratskog kandidata, dok je republikanski kandidat Donald Tramp, bivši predsednik SAD.

Kako Republika ekskluzivno saznaje, popularna voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić izveštavaće direktno iz Amerike o izborima.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Susan Walsh/AP, Profimedia Tetra Images Tetra Images

Glavna borba vodiće se između Trampa i Kamale

Stupili smo u kontakt sa Jovanom, kako bismo proverili ovu informaciju. Jovana je potvrdila naša saznanja, te otkrila sve detalje.

- Da, putujem 3. novembra odmah posle jutarnjeg. Izveštavam ekskluzivno sa američkih izbora za Pink televiziju, za našu zemlju - otkrila je Jovana za Republiku, pa nastavila:

- Radiću veliki broj intervjua sa zvaničnicima, američki izbori će pod mojom palicom postati najvažnija svetska tema. Svetska, a srpska tema. To nisu samo američki izbori, to su i srpski izbori. Od njih zavisi sudbina celog sveta - dodala je Jeremićeva, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić će izveštavati direktno iz Vašingtona

- Sa mnom će ići još jedan kolega sa televizije Pink i još jedan naš saradnik. Biće to delegacija Pink televizije koja ide u Vašington, odakle ćemo izveštavati za jutarnji program, Dnevnik, specijalne emisije... Jovana Jeremić, megazvezda za megazvezdani događaj. Američki izbori 2024. - zaključila je voditeljka za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading