JOVANA JEREMIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Voditeljka Pinka sve PRESEKLA, donela hitnu ODLUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari samo pljušte zbog njene najnovije promene!

JOVANA JEREMIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Voditeljka Pinka sve PRESEKLA, donela hitnu ODLUKU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, nedavno je napravila promenu u svom izgledu, odlučivši se za asimetričnu "bob frizuru" koja je postala pravi hit ovog leta. Iako je već imala kratku kosu, ova promena definitivno je osvežila njen izgled, a plava boja kose i dalje je ostala njen zaštitni znak.

Pored promene frizure, Jeremićeva je otkrila da li bi ikada prodavala svoje intimne fotografije i snimke na sajtovima za odrasle, kao što danas dosta poznatih ličnosti radi na platformi "Onlifens".

- Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima. Meni je časnije da snimiš film za odrasle i okačiš ga na sajtu i da svi vide, ovamo se skidaš svakako i vidi ti se. Ja sam ti sofisticirani tip žene, ja volim sve sofisticirano, kada su takve stvari na drugačijem nivou - rekla je voditeljka Pinka nedavno u emisiji "Amidži šou", te navela koga od svojih koleginica vidi kao konkurenciju, istakavši da se ni sa kim ne takmiči:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić priznala da bi snimila film za odrasle

Odmah ću odgovoriti. Ja zaista nemam konkurenciju u svom poslu. Ne postoji nijedna koleginica sa javne scene koja ima energiju moje frekvencije. Da se prikačimo na aparate, aparat bi potvrdio to što sam rekla. Zaista nemam konkurenciju. To je zaista tako, nemaju tu fekrvenciju. Ja sam vanzemaljac, ne pripadam ovom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading