JOVANA JEREMIĆ INTIMU PREKRILA SAMO TRAČICAMA, A TEK DA VIDITE OVAJ DETALJ: Voditeljka u vrućoj pozi mami uzdahe!

Autor:

Zabava

21.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić ponovo je dokazala zašto je jedna od privlačnijih dama na estradnom nebu!

JOVANA JEREMIĆ INTIMU PREKRILA SAMO TRAČICAMA, A TEK DA VIDITE OVAJ DETALJ: Voditeljka u vrućoj pozi mami uzdahe!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Jovana Jeremić na Instagram profilu objavila je niz vrućih fotografija kraj bazena, koji se nalazi u njenoj porodičnoj kući, u kojoj živi sa izabranikom Draganom Stankovićem

Jovana je svojim izgledom oduševila njene pratioce na društvenoj mreži, budući da je pozirala u mini bikiniju, a da je najveću pažnju privukao njen isklesan stomak, na kom su se pločice jasno urezale. 

 

 

Poznato je da je Jovana Jeremić vodi računa o svom izgledu, da redovno trenira, da se trudi da se zdravo hrani. 

Nedavno je popularna voditeljka Jovana Jeremić oduševila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj potpisuje autograme u vili u Grockoj.

Uz objavu Jovana je napisala:

 

- Kod Srkija pišem autograme za njegove drugarice, koji su roman uvek kada ih potpisujem. Volim što sam postala ono što sam maštala o sebi pre 20 godina.

Voditeljka Pinka je u svojoj Instagram priči okačila još jendu zanimljivu objavu, te otkrila šta ona radi dok drugi idu na odmor.

- Ne idem na odmor, moram da radim na sebi. 

Isto tako, nedavno Jeremićeva, koja je poznata po svom britkom jeziku, oduševila je sve izjavama o muško-ženskim odnosima te, kao i obično, ponovo privukla pažnju javnosti.

Komentarišući ljubavne veze, Jovana nije štedela muški rod, ističući da izgled nije dovoljan i da muškarci treba da ponude više od fizičkog izgleda.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put, tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje - istakla je tada Jovana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading