CENZURISANA JELENA KARLEUŠA! Pevačica izbacila GOLE GRUDI, pa zauzela POZU koja oduzima DAH! Usijale se mreže (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo izdanje naše pevačice izmamilo uzdahe!

CENZURISANA JELENA KARLEUŠA! Pevačica izbacila GOLE GRUDI, pa zauzela POZU koja oduzima DAH! Usijale se mreže (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša je svoje fanove ostavila bez daha objavom vrele fotografije na svom Instagram profilu. Pozirajući u mini suknji i sa trakom preko grudi na kojoj je pisalo "cenzurisano", pop diva je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.

Nakon objave ove provokativne fotografije, mnogi su ostali bez reči, a posebno su se istakli komentari pripadnika jačeg pola koji su jednostavno ostali zatečeni. Na Instagramu su se nizali komentari poput "Grmiš", "Au kakva bomba", "Nije realno koliko si dobra", "Prezgodna" i "Vrela", što jasno pokazuje koliki uticaj Jelena Karleuša ima na svoju publiku.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša cenzurisala grudi na Instagramu

Podsećanja radi, Jelena Karleuša, najpoznatija regionalna pop zvezda, ostavila je publiku bez daha spektakularnim nastupom na Ušću, kojim je zatvorila ovogodišnji trodnevni festival "Music Week". Njen nesvakidašnji stajling, osmišljen specijalno za ovu priliku, izazvao je oduševljenje prisutnih, koji su se složili da pevačica nikada bolje nije izgledala.

Tokom koncerta njoj se na bini pridružio i popularni reper Devito da bi zajedno izveli duetsku pesmu "Nepogrešivo", što je izazvalo gromoglasne ovacije među publikom. Međutim, pravi haos nastao je kad je Karleuša odigrala provokativan ples, odnosno tverkovala kolegi, a njihov energičan spoj fanovi su nagradili aplauzom i skandiranjem.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading