"NEVALJALA" INDI PUŠI U DVORIŠTU I POKAZUJE SREDNJI PRST: Svi se pitaju kako će Zoran reagovati kada vidi ovakav HOT sadržaj (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ispred kuće provocira u bebi dolu na visokim potpeticama.

"NEVALJALA" INDI PUŠI U DVORIŠTU I POKAZUJE SREDNJI PRST: Svi se pitaju kako će Zoran reagovati kada vidi ovakav HOT sadržaj (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno je šokirala javnost priznanjem da je započela romansu sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović. Njih dvoje su, prema navodima domaćih medija, odlučili da započnu zajednički život i od tada su gotovo nerazdvojni.

Novi provokativni sadržaj
na društvenim mrežama


Indi je poznata po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, a nedavno je odlučila da počasti svoje pratioce novim, vrućim fotografijama. Na jednoj od fotografija, pozirala je u dvorištu kuće u bebi dolu i visokim papučama na platformu. Kratak šorts otkrio je njene obline, a Indi je svojim stavom "nevaljale devojke" dodatno začinila fotografiju pokazujući srednji prst i pušeći cigaretu, dok je celu kombinaciju upotpunila sunčanim naočarima.

 

 


Reakcije javnosti

Ove provokativne fotografija izazvale su različite reakcije javnosti, a mnogi su se zapitali kako će Zoran reagovati kada vidi ovakav sadržaj.

 

 

Komentari na društvenim mrežama odražavaju različita mišljenja, a jedno je sigurno - Indi je još jednom provokacijom uspela da privuče pažnju svojih pratioca.

Pevačica je dodala i opis fotografije: "Retro Beograd", što je dodatno intrigiralo njene pratioce i pokrenulo raspravu o njenom stilu i izboru fotografija.

Indi u novom svetlu

Indirina romansa i nova serija provokativnih fotografija na društvenim mrežama definitivno su je stavile u novo svetlo javnosti. Njeni postupci i izbor sadržaja izazvali su interesovanje javnosti, ali i postavili pitanje o tome kako se ova veza odražava na njenu karijeru i imidž.

Poznato je da je Indi u prošlosti bila kontroverzna ličnost, ali ova nova romansa i provokativne fotografije definitivno su pokrenule nove teme za diskusiju među njenim obožavaocima i javnošću.

BONUS VIDEO: 

.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading