DARA BUBAMARA ZAPALILA MREŽE: Zbog ovih VRELIH FOTKI nastao je haos - da li sada ima NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica smelo pozira u minijaturnom bikiniju, ispod njenih slika pršte komentari!

DARA BUBAMARA ZAPALILA MREŽE: Zbog ovih VRELIH FOTKI nastao je haos - da li sada ima NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularna folk pevačica Dara Bubamara veoma je aktivna i na društvenim mrežama na kojima je posebno poznata po tome što neretko svoje pratioce obraduje objavama na kojima su u prvom planu njene obline. 

Naime, mnogi smatraju da je folkerka vlasnica najvećeg poprsja na estradi.

Atraktivna Dara i sama je svesna koliko pažnje privlači zavodljivim izgledom, pa svesno igra na kartu provokacije. Na njenom profilu mogu se videti fotografije na kojima smelo pozira u minijaturnom bikiniju. 

Svojim objavama Dara često izazove opšti haos na mrežama, jer se oko njenog izgleda često vode polemike u kojima se besomučno raspravlja šta je i koliko puta radila na sebi, te koliko obrađuje fotografije da bi izgledala tako izazovno.

Od ranije je poznato da je Bubamara čak nekoliko puta uvećavala grudi, a nakon poslednje korekcije o kojoj su nedavno brujali mediji, sada umesto "sedmica" ima "osmice".

Prema navodima, pevačica je na ovu operaciju išla u tajnosti, a zatim se samo najbližim prijateljima pohvalila da je želela da ima još veće grudi, što je sebi i ostvarila.

Kako je otkrila njena drugarica, Dara, za razliku od nekih njenih koleginica koje imaju ogromne grudi, uopšte nema problema sa kičmom.

Iako pomenute intervencije mnogo koštaju, poznatoj pevačici to ne predstavlja problem s obzirom na to koliko radi i zarađuje, pa je i za poslednji zahvat, koji je, prema pisanju medija, koštao oko 4.500 evra sa lakoćom izdvojila pozamašnu sumu.

Podsetimo, Dara Bubamara, čijim slikama se uglavnom dive, neretko se nađe i na meti podsmeha zbog fotografija na kojima preteruje sa fotošopom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading