GUDELJ SE OPROSTIO, Anastasija mu pružila podršku MOĆNIM REČIMA! Ovo će vas dovesti do SUZA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša je podelio i svoje najteže trenutke kada je kolabirao na terenu!

GUDELJ SE OPROSTIO, Anastasija mu pružila podršku MOĆNIM REČIMA! Ovo će vas dovesti do SUZA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Dragi Gudelj, Anastasija Ražnatović

Dragiša Gudelj, brat poznatog srpskog fudbalera Nemanje Gudelja, doneo je tešku odluku da završi svoju karijeru zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Ovaj mladi fudbaler je pretrpeo dva srčana zastoja u toku 2023. godine, što ga je navelo da se suoči sa surovom realnošću i okonča svoje aktivno učešće na terenu.

Gudelj se od svog tima oprostio i preko društvene mreže Instagram. Kroz suze, priznao je da je teško doneti ovakvu odluku, ali da je svestan da je to jedini ispravan korak za njega. Podsetio se detinjstva, istakavši da je od malih nogu trenirao fudbal i sanjao o profesionalnoj karijeri. Podelio je svoje najteže trenutke kada je kolabirao na terenu, ističući zahvalnost što je imao priliku da ponovo zaigra za Kordobu. 

Obratila mu se i snajka Anastasija Ražnatović.

- Bog ima velike planove za tebe, volimo te - napisala je Anastasija.

Republika

Foto: Ata images

Anastasija pružila podršku Dragiši

Podsećanja radi, Dragi je prvi srčani zastoj se dogodio u martu 2023. godine, kada je Dragiša bio klinički mrtav tokom neverovatnih tri i po minuta. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj intervenciji medicinskog tima, uspeo je da se vrati u život. Nakon oporavka, ugrađen mu je defibrilator koji mu je omogućio da se vrati na teren. Nažalost, u decembru iste godine, situacija se ponovila. Dragiša je kolabirao na terenu tokom meča njegove ekipe Kordobe protiv Melilje. Nakon što je hitno prebačen u bolnicu, lekari su mu preporučili da okonča svoju fudbalsku karijeru kako bi sačuvao svoj život. Nakon teške borbe i razgovora sa porodicom, prijateljima i lekarima, Gudelj je doneo konačnu odluku.

Republika

Foto: instagram.com/dragigudelj

Dragiša je doneo tešku životnu odluku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading