VODITELJKE PINKA 10 GODINA ČUVALE OVU TAJNU: Jovana otkrila koju stvar Ani neće zaboraviti DO GROBA (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićeva i Radulovićka na sva zvona objavile koliko se vole i cene.

Voditeljka "Elite" Ana Radulović večeras proslavlja rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a među zvanicama se našla i njena draga koleginica Jovana Jeremić.  

Ona je stigla na Aninu gala žurku i otkrila da je želela da ispoštuje svoju koleginicu.

- Došla sam sa snimanja džinglova, biće pravi Holivud, biće istorijiski motivi, biće svega, spremamo neverovatna izenđenja televizija Pink i ja - rekla je Jovana i otkrila šta je poželela svojoj koleginici:

Poželeću joj da joj se ostvari želja koju nikome nije rekla, ja joj želim da je partner voli još više nego što je voli, ona sija dobrotom i ljubavi. Ana i ja se poznajemo jako dugo, preko deset godina, ona je meni davala haljine na početku karijere kada ja nisam imala novca, ja joj to nikada nisam zaboravila i zato sam ovde, jer ona je moj prijatelj i jako mi znači u životu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić otkrila da nije trudna

Jovana je zatim otkrila da nije trudna, pa je priznala da ne žuri da dobije drugo dete, a onda se Ana pojavila i otkrila koliko joj Jovana znači.

- Moja koleginica koja je ceo dan radila da me ispoštuje, a moram da kažem da je ona meni činila jer sam ja imala tada privatan biznis i meni je to značilo. Ona je moja prijateljica celog života - rekla je Ana.

Podsetimo, i Ana je poput Jovane rekla, da planira drugo dete, ali da smatra da sada nije pravi trenutak za to jer želi da se maksimalno posveti predstojećim velikim projektima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading