ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dragane Mirković napravila veliki haos na njenim koncertu.

ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO)

Foto: Republika

Folk diva Dragana Mirković održala je spektakularan koncert u Inđiji pred više od trideset hiljada oduševljenih fanova, nastavljajući tako svoju rekordnu letnju turneju u regionu. Jedan od najdirljivijih momenata večeri desio se kada je publika počela da skandira ime Jelice Mirković, majke popularne pevačice. Ovaj gest bio je izraz zahvalnosti prema majci Dragane Mirković, koja je te večeri bila prisutna kao podrška svojoj mezimici.

- Jelice, hvala ti - širom prostora. Majka Jelica, iako inače izbegava javne nastupe, stajala je pored bine tokom celog koncerta, pružajući podršku svojoj ćerki. Njena prisutnost nije prošla neprimećeno, te su je fanovi nagradili ovacijama i skandiranjem. Ovaj nežan gest izazvao je vidnu ganutost kod same pevačice, koja je kasnije podelila ovaj emotivni trenutak i na društvenim mrežama.

 

 


Ovaj spektakl, osim muzičkog užitka, donosi i snažnu poruku o porodičnoj podršci i ljubavi koja je vidljiva i van scenarija. Nastup Dragane Mirković u Inđiji ostaće upamćen po ovoj dirljivoj manifestaciji porodične povezanosti i ljubavi među fanovima.

Nakon koncerta, društvene mreže su eksplodirale od emocija i komentara o ovom događaju. Brojne reakcije fanova i javnih ličnosti odražavale su divljenje i poštovanje prema majci i ćerki Mirković, ističući značaj podrške unutar porodice i njihovu povezanost koja je inspiracija mnogima.

Foto: Republika

Dragana Mirković koncert

 


Ovaj događaj još jednom naglašava važnost porodične podrške u svetu muzike, gde su emotivna veza između izvođača i njihovih najbližih često ključni faktor u njihovom uspehu. Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda naše estrade, pokazala je da je porodica temelj njene snage i inspiracije, te je ovaj koncert postao simbol njihove uzajamne podrške i ljubavi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading