TAKI MARINKOVIĆ OTKRIO ŠTA MISLI O MAJI I CARU: Stanislav neće znati gde mu je glava, kada čuje šta je za njega rekao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starletin otac stigao na rođendan Ane Radulović sa cvećem, pa progovorio o gorućoj temi.

Otac Maje Marinković Radomir Taki Marinković se među prvima pojavio na rođendanu  voditeljke "Elite" Ane Radulović i tom prilikom za otkrio kako je reagovao kada je čuo da se njegova ćerka čula sa Filipom Carem oko čega se digla velika prašina u javnosti.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Taki Marinković stigao kod Ane Radulović na rođendan

Jako sam zadovoljan Majinim učešćem, ja njoj ugađam narednih par dana dok dođe sebi. Što se tiče nje i Cara ne dajem izjave kada je ona napolju, a ni za Stanislav me ne zanima, to je njena stvar. Ona sada može sama da komentariše sve i da govori sve šta želi - rekao je Taki.

On je progovorio o potencijalnom učešću u "Farmi 8" ili "Eliti 8".

- To je mala tajna, počeli su pregovori, ali otom potom - zaključio je Taki.

Podsetimo, voditeljka "Elite" večeras proslavlja svoj 32. rođendan gala žurkom na kojoj je kako kaže okupila samo one sa kojima se privatno druži. 

Ona je progovorila o svojim poslovnim, ali i privatnim planovima, ali šta je dobila od supruga Mirčete Radulovića nije želela da kaže.

Ne bih otkrila šta mi je suprug poklonio, to je nešto naše privatno, večeras mi je najbitnije da se svi lepo provedemo. Prošle godine ste mi doneli sreću da postanem voditeljka "Elite", i to mi se ostvarilo, meni samo treba da ostane sve kako i jeste, ništa mi više ne treba. Želim još dece, ali ne još, naravno radićemo na tome - rekla je Ana, pa naglasila:

- Večeras treba da se lepo provedemo, a tu će biti i moje prijatelji i moje kolege!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading