SUDBINA OVOG NAŠEG PEVAČA LEDI KRV U ŽILAMA! Postao samohrani otac i odgajio ČETVORO DECE

Autor:

Zabava

22.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada mu je, pre 33 godine, preminula supruga, njegov život se drastično menja!

SUDBINA OVOG NAŠEG PEVAČA LEDI KRV U ŽILAMA! Postao samohrani otac i odgajio ČETVORO DECE

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Pevač Slaviša Spasić Caki, nekadašnji učesnik u emisiji "Nikad nije kasno", dirnuo je javnost svojom pričom o samohranom roditeljstvu. Pre 19 godina, nakon smrti supruge, ostao je sam sa četvoro dece koje je hrabro podigao i usmerio na pravi put.

Njegova sposobnost da odgaja decu sam, uprkos brojnim životnim nedaćama koje su ga zadesile, duboko je dirnula sve koji su čuli njegovu priču. Ipak, ni teškoće nisu slomile njegov vedar duh i jak karakter, zahvaljujući kojima se uspešno nosio sa svim izazovima.

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Slaviša Spasić Caki

Caki je otkrio da je muzika bila njegov način zarade poslednjih 38 godina, nakon što je prestao igrati fudbal zbog angažmana na svadbama i krštenjima vikendima. Iako je život bio težak, njegova ljubav prema zabavnoj muzici ostala je nepokolebljiva.

- Bilo je teško odgajati decu. Pevanjem i muzikom sam zarađivao i tako već 38 godina. Ranije sam igrao fudbal, ali sam prestao zbog muzike, jer su vikendima svadbe, krštenja i onda nisam mogao. Volim da slušam zabavnu muziku - rekao je on. 

Njegova inspirativna životna priča nije ostala neprimećena ni u emisiji, gde je i Milica Dabović, članica žirija, bila duboko dirnuta njegovom hrabrošću i izuzetnom snagom volje.

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Dabović

- Slaviša, hoću da vam kažem da ste za mene neverovatan čovek samim tim što ste i otac i majka, što ja govorim i za sebe da sam i otac i majka svom detetu i deca su sigurno ponosna na vas. Ako mi Žika dozvoli da dođem da vas zagrlim i poljubim - rekla je Milica prilikom Cakijevog učešća u popularnom takmičenju, prenosi Grand.

Veteran je svojevremeno imao i zdravstvenih problema koje je uspešno prebrodio i nedavno je postao i deda, dobvši unuku. Uvek nasmejan i pozitivan, a i nakon šoua nastavio je da se bavi muzikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading