STARLETE PRSA U PRSA! Anđela Veštica napala Tijanu Ajfon, pa je PONIZILA žestoko! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete Tijana Ajfon i Anđela Veštica žestoko zaratile.

STARLETE PRSA U PRSA! Anđela Veštica napala Tijanu Ajfon, pa je PONIZILA žestoko!  (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novi estradni rat starleti je na pomolu! Naime, kao bomba odjeknula je vest da je starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon otvorila profil na ,,Onlyfans-u", gde preko provokativnog sadržaja zadađuje novac. 

Na Tijaninom Instagram profilu se mogu sada naći mnogobrojni video snimci provokativnog sadržaja, gde mami svoje pratioce da uđu na njen sajt, pretplate se i gledaju njeni eksplicitne slike. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tijana Ajfon u emisiji ,,Lično sa"

 

Tim povodom se sada oglasila i začetnica ovog pokreta, Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica. Naime, Anđeli se nije svidelo što je Tijana iskopirala jedan od njenih video snimaka, u kom se navodno zaglavila u veš mašini, te joj momak otpozadi prilazi. Veštica je na Instagram storiju objavila status, te otkrila ko je zapravo prvi snimio taj snimak. 

- Ti, seljanko, moraš da smisliš ceo život nov, ne video samo. Zna se ko j prvi napravio Onlyfans. Inače, originalna ideja je ot Tamare Habibi - napisala je Anđela Veštica na Instagram profilu. 

Tijana Ajfon se još uvek nije oglašavala na ovu temu, ali sigurno se na ovome neće završiti. Obe starlete su poznate po britkom jeziku, te će se ova drama sigurno nastaviti preko društvenih mreža. 

- Planiram da izvadim silikone, leđa su problem, bole me, više mi se ne sviđa, moda je da je sve manje i umerenije, izvadiću i smanjiću ih! Neću drastično, malo ću smanjiti, ali kako pratim aktuelnosti, mnogo je bolje, sad da mogu, izvadila bih sve. Tamara je povukla nogu i onda su svi krenuli i stvarno joj je lepše - rekla je nedavno Tijana Ajfon, pa nastavila:

- Udvarača ima, ali nekako mi prija da budem sama, kreativnija, slobodnija, sad sam u ovom raspoloženju. Idealan muškarac je pažljiv, darežljiv. Ja sam bogata, kako ide, para na paru, vaška na vašku. Ne mogu da izdržavam nekog dečka! Izdržavala sam ja svakakog, sad samo sa parama, nemam više vremena. Kad imam manjka para, ja kažem, nemam sad para da se zaljubljujem. To nije sponzoruša, samo ne mogu da izdržavam nikog. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading