DUGO JE ČEKALA OVAJ TRENUTAK! Tanji Savić se život okrenuo naopačke, usledio neočekivani obrt!

Autor:

Zabava

06.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna objava Tanje Savić raznežila njene brojne fanove.

DUGO JE ČEKALA OVAJ TRENUTAK! Tanji Savić se život okrenuo naopačke, usledio neočekivani obrt!

Foto: Amig show

Nakon turbulentnog razvoda od Dušana Jovančevića, popularna pevačica Tanja Savić je konačno pronašla sreću pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića. Iako je dugo krila svoj privatni život, nedavno je otkrila da je spremna da ponovo izgovori sudbonosno "da" Mukiju, koji je takođe osvojio srca njenih sinova Maksima i Đorđa.

Iako Tanja retko deli privatne trenutke na društvenim mrežama, nedavno je oduševila fanove fotografijom iz prirode sa svojim izabranikom. Na slici su nasmejani dok šetaju pored vode, a Tanja drži kućnog ljubimca u ruci. U opisu fotografije kratko je napisala: "Ljubav". Ovaj trenutak očigledno predstavlja samo jedan od mnogobrojnih lepih trenutaka koje par provodi zajedno.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tanja Savić i Muki

Tanja je nedavno otkrila detalje o njihovom odnosu, ističući da planiraju svadbu nakon završetka njenih obaveza. Takođe je podelila da su svađe normalna pojava u dugim vezama, ali da oni kroz njih rastu i uče. Ona ističe svoju sklonost ka samokritičnosti kao jedan od izazova u njihovom odnosu, ali radi na tome da to izbalansira. Takođe je istakla da je srećna što su njeni sinovi Maksim i Đorđe srdačno prihvatili Mukija u porodicu.

Tanja Savić i Muki Bešić uživaju u svojoj ljubavi i zajedničkom životu, a njihova otvorenost o izazovima i rad na odnosu može poslužiti kao primer mnogim parovima koji se suočavaju sa sličnim situacijama. Ovaj par definitivno inspiriše svojom posvećenošću jedno drugom i porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading